Ana sayfa Sosyal Medya Yeni dizisi Sıfırıncı Gün’ü anlatan Engin Öztürk, ‘Uzun zamandır bu kadar heyecanlanmamıştım’ dedi!

Yeni dizisi Sıfırıncı Gün’ü anlatan Engin Öztürk, ‘Uzun zamandır bu kadar heyecanlanmamıştım’ dedi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yeni sezonda TV8 ekranında yayınlanacak Sıfırıncı Gün adlı diziyle ekranlara gelmeye hazırlanan ünlü oyuncu Engin Öztürk çok heyecanlı.

Elle Türkiye Dergisi için objektif karşısına geçen oyuncu dergiye verdiği röportajda, yeni projesinin son zamanlarda yer aldığı projelerden farklı olduğuna dikkat çekerek heyecanını şu sözlerle anlattı;

“Sıfırıncı Gün’ün hikayesi ve senaryosu, yakın zamanda yaptığım diğer işlerden tür olarak farkı, çalışacağımız ekibin her anlamda güzelliği… Uzun zamandır bu kadar heyecanlanmamıştım bir işin kurulumuna.”

Yeni dizisi Sıfırıncı Gün'ü anlatan Engin Öztürk, 'Uzun zamandır bu kadar heyecanlanmamıştım' dedi! 8

Şu hayattaki en zor şeylerden birinin kendini tanımlamak olduğunu belirten Engin Öztürk, “Değişkeniz bir kere… Yeni şeyler deneyimleyip öğrendikçe eskilerle bağım kopabiliyor da, artabiliyor da… Herhangi bir olay ya da oluş karşısında vereceğim tepkiyi o olduğunda anlayabileceğimi biliyorum sadece” ifadelerini kullandı.

Yeni dizisi Sıfırıncı Gün'ü anlatan Engin Öztürk, 'Uzun zamandır bu kadar heyecanlanmamıştım' dedi! 9

Ünlü oyuncu hayata bakışını işe şu sözlerle anlattı; “Bir tane keskin yargım var; o da hiçbir şeyin kesin siyah ya da kesin beyaz olmadığı… Aradaki alana sen gri dersin, ben tanımlamıyorum. 8 milyar insanın ve çok daha fazla canlının yaşadığı şu dünyada, hele ki sosyal hayatta ‘dır’ / ‘dir’ ile biten kesin yargılı, keskin tanımlamalı yargılar bana açıkçası komik geliyor.”

Oyuncuya Sıfırıncı Gün’de, Yiğit Özşener, Sarp Akkaya, Damla Colbay, Uğur Uzunel, Savaş Özdemir, Berk Cankat ve Çağla Irmak eşlik ediyor.