Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kuruluş Osman dizisine reytinglerde çok güçlü bir rakip daha geldi!

Kuruluş Osman dizisine reytinglerde çok güçlü bir rakip daha geldi!

tarafından ker_def

Çarşamba akşamları reyting rekabeti iyice güçlendi. Kuruluş Osman dizisi dört sezondur çarşamba akşamlarının bir numarasıydı. Beşinci sezon da çok iyi başladı ve Burak Özçivit’in başrolündeki bu tarihi yapım, milyonlarca izleyiciyi kendisine çekmeyi sürdürüyor.

Sezon başında Fox TV’de başlayan Şahane Hayatım dizisi iyi bir çıkış yakalamıştı ve ortalamanın üzerinde reytingler almayı sürdürüyor.

Ayrıca Dilek Taşı dizisinin de kendi izleyici kitlesini oluşturması ve ortalamaya yakın oranlar ile yoluna devam etmesi dikkatleri çekiyordu.

Sandık Kokusu isimli yepyeni bir dizi projesi izleyicilerle buluşmaya başladı. Geçen hafta iyi reytingler gelmemiş olsa bile, ikinci bölümde müthiş bir sıçrama yapan yeni dizi AB grubunda zirveye ulaşarak herkesi şaşırttı.

Ekranların reyting rekortmeni dizisi ‘Kuruluş Osman’, atv ekranlarındaki 140. Bölümüyle reytinglerin ve sosyal medyanın zirvesinde #KuruluşOsman etiketiyle yer aldı.

‘Kuruluş Osman’, 140. Bölümüyle Tüm Kişiler ile ABC1 gruplarında günü birincilikle bitirdi. Ancak yıllardır üç kategoride de birinciliğe alışan Kuruluş Osman projesinin ekibi bu sefer AB grubunda Sandık Kokusu’nun zirveyi ele geçirmesine bir hayli şaşırmış olmalı.

Çarşamba rekabetinde artık Sandık Kokusu isimli ve tüm izleyici gruplarında ortalamanın bir hayli üzerinde reytingler alabilen güçlü bir yapım olduğu gerçeğini ilerleyen haftalarda çok daha etkili bir şekilde hissedeceksiniz.