Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncularının aralarından su sızmıyor!

Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncularının aralarından su sızmıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmakta olan Kuruluş Osman dizisi, çarşamba akşamları başarılı bir performans ortaya koyarak, en çok izlenen dizi olma unvanına devam ediyor. Kuruluş Osman dizisinde Burak Özçivit, Özge Törer ile Yıldız Çağrı Atiksoy başrolleri paylaşıyor.

Dizinin güçlü hikayesi ve aksiyon dolu sahneleri milyonları heyecanlandırıyor. Özellikle oluşturulan müthiş platodaki tarihi dönemi yansıtan yapılar, aksesuarlar, kostümler ve tüm diğer detaylar ile Kuruluş Osman, çok etkileyici bir prodüksiyon.

Bu dizi sayesinde kariyerine çok güçlü adımlarla başlayan Özge Törer de hikayede Bala Hatun karakterine hayat veriyor. Oyuncu, hikayede Osman olarak izlediğimiz Burak Özçivit ile Malhun Hatun olarak izlediğimiz Yıldız Çağrı Atiksoy ile de çok iyi bir iletişime sahip olduklarının altını çizdi.

Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncularının aralarından su sızmıyor! 8

Özge Törer, arkadaşları ile sahneler öncesinde paslaştıklarını belirterek, şu bilgileri verdi: “Tabii ki her sahne öncesinde mutlaka bir sohbetimiz oluyor. Sahne üzerine konuşmalarımız oluyor. Ya da duygularımızı paylaşıp da ‘aaa’ dediğimiz anlarımız da oluyor. Zaman mı, yoksa birbirimize karşı olan saygımız, sevgimiz mi bilmiyorum. Çok güzel bir uyum yakaladık. Bu her şekilde, gerek sahnemize, gerek günlük iletişimimize de yansıyor.”

Kuruluş Osman dizisinin hikayesinde sadece aksiyon yok. Tarihi bir yapım ama hikayenin hayatın içinden ilerleyen güçlü bir yönü de var. Duygusal sahneleriyle de çok konuşulan dizide bu tür anlarda birçok meslektaşının konsantre olma ihtiyacı hissettiğine değinen Özge Törer, kendisi için ise bunun geçerli olmadığını anlattı.

Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncularının aralarından su sızmıyor! 9

Oyuncu, “O sohbet o kadar akıp gidiyor ki, o an o enerjide bile bir anda o duyguya geçiş yapabiliyorum. Çünkü bu artık aramızdaki bağdan kaynaklı oldu. O kadar birbirimizi iyi tanıyoruz ki, rahat olabiliyoruz” ifadesini kullandı.