Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuruluş Osman dizisinin hikayesinde Gündüz Bey üzüntüsü yaşanıyor!

Kuruluş Osman dizisinin hikayesinde Gündüz Bey üzüntüsü yaşanıyor!

tarafından ker_def

atv ekranındaki üçüncü sezonunda da reytinglerin zirvesinde yer alan ve izleyiciden büyük ilgi gören ‘Kuruluş Osman’, 18 Mayıs Çarşamba 20.00’de ekrana gelecek 94’üncü bölümüyle nefes kesecek. Kuruluş Osman’da Osman Bey ve Alpları kapısını kırdıkları İnegöl Kalesi’nde ilerlerken kaleyi ele geçirmek üzere olan Gündüz Bey, ağır yara alır. Gündüz Bey, İnegöl surlarında Kayı Sancağının dalgalandığını görebilecek midir?

Emre Basalak’ın canlandırdığı Gündüz Bey karakterinin akıbetini dizi hayranları merakla bekliyor. Tabii ki tarihe bakıldığı zaman İnegöl kalesinin fethi sırasında Gündüz Bey’in öldüğü gerçeğini de hatırlamak lazım. Yani Emre Basalak diziye veda edecek isimlerden birisi olacak.

Kuruluş Osman dizisinin hikayesinde Gündüz Bey üzüntüsü yaşanıyor! 7

Ayrıca setten gelen haberlere göre Aya Nikola karakterini canlandıran Erkan Avcı, bu sezon sonunda diziden ayrılacak isimler arasına katılacak.

Peki Kuruluş Osman dizisinin 94. yeni bölümünde başka neler yaşanacak? İşte yeni fragman ve diğer detaylar:

NİKOLA’NIN HAİN PLANI

Osman Bey ve Alpları İnegöl’ün kapısını kırmıştır artık. İnegöl Tekfuru Nikola’nın ise pes etmeye hiç niyeti yoktur. Nikola, Osman Bey’i büyük bir tuzağa çekme niyetindedir. Nikola’nın hain planı ne olacaktır?

MALHUN VE BALA HATUN, ORHAN İLE HOLOFİRA’YI KURTARABİLECEK Mİ?

İnegöl fethine yetişmeye çalışan Malhun ve Bala Hatun, Orhan ile Holofira’nın başının belada olduğu haberini alırlar. Malhun ve Bala Hatun, Orhan ile Holofira’yı kurtarmak için nasıl bir hamle yapacaktır?

GÜNDÜZ BEY AĞIR YARALANIYOR

Osman Bey, İnegöl Kalesi içinde ilerlerken, Alplar ve Gündüz Bey kaleyi ele geçirmek üzeredir. Gündüz Bey, olmadık bir anda, ağır bir şekilde yara alır. Gündüz Bey, İnegöl surlarında Kayı Sancağının dalgalandığını görebilecek midir?

OSMAN BEY TUZAK KURUYOR

Osman Bey, Nikola’nın tuzağına çekilir görünse de asıl tuzağı kendisi kurmuştur. Nikola’yı nasıl alt edecektir? Nikola için yapacak bir şey kalmamış gibidir. Güvendiği Kostantiniyye İmparatoru, Nikola’nın boynunu vurulmaktan kurtarabilecek midir? Osman Bey İnegöl’de zafere ulaşıp sevdiği herkesle birlikte fetih sevinci yaşayabilecek midir?

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, atv ekranında çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam edecek