Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Star TV’nin heyecanla beklenen Ah Nerede dizisinde çekimler başladı!

Star TV’nin heyecanla beklenen Ah Nerede dizisinde çekimler başladı!

tarafından ker_def

Star’ın seyirciyi ekran başına kilitleyecek yeni dizisi “Ah Nerede” için ekip bir araya geldi ve sette çekimlere başlandı. Yeşilçam’ın en şaşalı dönemlerine damgasını vuran filmlerden bir tanesi de Ah Nerede Vah Nerede filmidir. Şimdi bu filmin dizi versiyonu çekiliyor.

Bülent İşbilen’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve sürpriz oyuncu kadrosuyla da dikkat çekecek olan dizinin setinde çalışmaların başlamış olması dizi hayranlarını da mutlu etti. 70’li yıllarda şöhretlerinin en zirve noktalarında Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu’nu başrolde buluşturan unutulmaz film Ah Nerede’nin dizi versiyonu herkesi heyecanlandıran bir proje olacak.

Yapımcılığını Suavi Doğan’ın ve 10.Ev Yapım’ ın üstleneceği ‘Ah Nerede’, yakında Star ekranında seyirci ile buluşacak. Senaryosunu ise Kübra Sülün ve Meryem Demirli kaleme aldığı dizi sürpriz oyuncu kadrosuyla dikkat çekecek. D

Ah Nerede dizisinde rol alacak bu usta isimler Ayşe Kökçü ve Tarık Pabuççuoğlu olarak ortaya çıkmıştı. Diğer oyuncu kadrosu da merakla bekleniyor.

Dizide, imkansız aşkların hikayesi başlıyor. ‘Ah Nerede’ içinizi ısıtacak sımsıcak serüveniyle yakında Star’da izleyicilerin karşısına çıkacak.