Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisinin Mari’si Şeyma Korkmaz’ın flaş ayrılığı hayranlarını çok üzecek!

Kuruluş Osman dizisinin Mari’si Şeyma Korkmaz’ın flaş ayrılığı hayranlarını çok üzecek!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv’de Çarşamba akşamları yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde son bölümde bir veda yaşandı. Dizinin üçüncü sezonuna Mari karakteriyle dahil olan Şeyma Korkmaz, hareketli geçen 86. bölümde ölerek diziden ayrıldı.

Reytinglerin zirvesinde yer alan Kuruluş Osman dizisi dün akşam yine nefesleri kesen bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Cornelia tarafından zehirlenen Mari, kocası Turgut Alp’in kucağında öldü. Yaşanan bu üzücü olayla Kayı obası yasa boğuldu. Turgut Alp duydukları ve yaşadığı üzüntünün şokuyla katilin Gündüz Bey olduğunu düşünüp ona saldırsa da işin aslının öyle olmadığını daha sonra öğrenecek.

Kuruluş Osman’ın 86. Bölüm fragmanını izleyenler Tekfur Nikola’nın Mari’nin yaraladığını gördüklerinde ya öleceğini ya da Turgut Alp’in İnegöl Kalesi’ne sızarak Mari’yi kurtaracağını düşünmüşlerdi. Fakat öyle olmadı.

Kuruluş Osman dizisinin Mari’si Şeyma Korkmaz’ın flaş ayrılığı hayranlarını çok üzecek! 9

Bir süredir zaten Şeyma Korkmaz’ın diziden ayrılacağı kulislerde konuşulurdu. Dizinin kadrosuna üçüncü sezonun başında dahil olan güzel oyuncu, performansıyla izleyicilerden ve hayranlarından tam not aldı.

Dizi yorumcusu Deniz Tural, geçtiğimiz hafta Şeyma Korkmaz ile ilgili kulislerde konuşulan bu gelişmeyi twitter hesabında paylaşmış, “#KuruluşOsman dizisinde ‘Mari’ karakterine hayat veren Şeyma Korkmaz’ın ismi yeni sezon için hazırlanan birkaç projede geçiyormuş. Bunlardan biri Kıvanç Tatlıtuğ’un projesi. Haberi doğrulatamasam da; anladığım kadarıyla yakın zamanda ‘Kuruluş Osman’a bir veda söz konusu olabilir.” diye yazmıştı.

Kuruluş Osman dizisinin Mari’si Şeyma Korkmaz’ın flaş ayrılığı hayranlarını çok üzecek! 10

Başarılı oyuncu dizinin yayınlanması ardından sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla diziye resmen veda etti. Şeyma Korkmaz, instagram hesabında şu mesajı paylaştı;

“Hoşçakal Mari’m Tüm Kuruluş Osman ailesine ve seyircisine teşekkür ediyorum. Çok güzel insanlar tanıdım, paha biçilemez deneyimler edindim???????? Tüm ekibe sağlık, başarı, huzur ve kolaylık diliyorum.”

Şeyma Korkmaz, bir döneme damgasını vuran günlük dizi Beni Affet’de Feride karakteriyle kariyerinin en büyük çıkışını yapmıştı.

Kuruluş Osman dizisinin Mari’si Şeyma Korkmaz’ın flaş ayrılığı hayranlarını çok üzecek! 11