Ana sayfa Dizi Fragmanları Kara Tahta fragmanları bir harika! Miray Daner ile Furkan Andıç hayranlarının heyecanla beklediği tarih!

Kara Tahta fragmanları bir harika! Miray Daner ile Furkan Andıç hayranlarının heyecanla beklediği tarih!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kara Tahta isimli TRT1 dizisinden yayınlanan fragmanları görenler, çok özel bir projenin gelmekte olduğunun mesajını da aldı… Dizinin ilk fragmanında suyun içinde ilk sahnelerini canlandıran Furkan Andıç ve Miray Daner ikilisi büyük heyecan yarattı.

TRT1 ekranında yeni dizi Kara Tahta için büyük bir beklenti var. Öğretmenlerin mücadelesini ve güçlü bir aşk hikayesini anlatan Kara Tahta dizisinin çok iyi reytingler getirmesi bekleniyor. Furkan Andıç ile Miray Daner ikilisinin başrol olarak tercih edilmesi de akıllı bir tercih olmuş gibi duruyor… İki genç oyuncu son yılların yıldızı en çok parlayan isimleri arasında bulunuyor.

Kara Tahta dizisinin ilk fragmanından çok etkilenenler, yayınlanan ikinci fragmanı da ‘muhteşem’ olarak değerlendirdi. Hikayesinden önce görüntü kalitesi göz dolduran Kara Tahta, izleyicilere güçlü duygular hissettirecek bir yapım olacağının sinyallerini de verdi.

TRT 1’in kısa bir süre önce çekimlerine başlanılan yeni dizisi “Kara Tahta”nın karlar içinde çekilen ve çok etkileyici olduğu değerlendirmesi yapılan ikinci fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Dizinin müziklerinin de çok başarılı olacağını fragmanlara bakarak söylemek mümkün.

Miray Daner ile Furkan Andıç hayranları ise en çok yayın tarihini merak ediyor. Dizinin yakında başlayacağı TRT1 tarafından ifade edilse bile, 30 Mart Çarşamba akşamı ilk bölümün izleyicilerle buluşacağına yönelik bir beklenti var.

Çekimleri tüm hızıyla devam eden yeni dizi Kara Tahta’nın fragmanları kısa sürede yüz binlerce kişi tarafından izleniyor ve projenin güçlü bir başlangıç yapacağı tahmin ediliyor.

Furkan Andıç en son Çatı Katı Aşk isimli romantik komedi dizisiyle 2020 yılında ekranda yer almıştı. Miray Daner ise son 3 projesinde dijital dizileri tercih etti. Hakan Muhafız, Saygı ve Kuş Uçuşu dizileri oyuncunun yer aldığı projeler oldu. Miray Daner, Bir Litre Gözyaşı isimli diziden 3 yıl sonra televizyon dizilerine Kara Tahta ile yeniden dönüyor.

Kara Tahta fragmanları bir harika! Miray Daner ile Furkan Andıç hayranlarının heyecanla beklediği tarih! 7

Kadrosunda; Miray Daner, Furkan Andıç, Cengiz Bozkurt gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal üstleniyor. Kara Tahta’nın yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar otururken, senaryosunu ise Erkan Birgören kaleme alıyor. “Kara Tahta” çok yakında TRT 1 ekranlarında başlıyor.