Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dönene kadar O Kız ile Bir Peri Masalı hesaplaşması yaşanacak!

Kuruluş Osman dönene kadar O Kız ile Bir Peri Masalı hesaplaşması yaşanacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyonda kış sezonu başladı ve yeni diziler bir bir ekrana geliyor. Kanal D’nin büyük beklentiler yaratan O Kız isimli dizisinde Erkan Petekkaya başrolde bulunuyor. Bir Peri Masalı dizisi ise Fox TV’nin yeni sezondaki en büyük kozlarından birisi ve Alina Boz, uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara bu diziyle dönüyor.

Çarşamba rekabetinde 21 Eylül akşamı Kanal D ile Fox Tv’nin yeni dizileri büyük bir kapışma yaşayacak. O Kız ve Bir Peri Masalı dizilerinin bu büyük kapışmasında nasıl bir sonuç ortaya çıkacağını herkes merakla bekliyor. 45 yaşındaki bir adamın 5 yaşındaki çocuk zekasına sahip olduğunu bir dizi olarak O Kız, bugüne kadar ekranda görmediğiniz bir hikayeyi izleyicinin karşısına getirecek. Erkan Petekkaya, Kadir karakteri için özel bir hazırlık yaptı ve bu tür rahatsızlıkları yaşayanları gözlemleyerek role hazırlandı. Kanal D, O Kız dizisinden çok iyi reytingler bekliyor.

O Kız isimli yeni Kanal D dizisinde Sezin Akbaşoğulları, Cengiz Orhonlu, Dilin Döğer, Macit Koper, Orhan Kılıç, Ayten Uncuoğlu gibi oyuncular da önemli rollerde yer alacak. İzleyicinin duygu dünyasını allak bullak etmesi beklenen dizinin ilk bölümü merakla bekleniyor.

Fox TV ekranında ise Bir Peri Masalı dizisinde Alina Boz ile Tarık Emir Tekin ikilisi başrolde buluştu. Yeni dizi zengin olma hayali kuran bir genç kadının, bulduğu paralar sonucunda hayatının farklılaşmasını anlatıyor. Günümüz dünyasında kısa yoldan zengin olmak isteyen birçok kişi var ve Bir Peri Masalı dizisi de böyle bir hikayeye sahip olduğu için büyük ilgi görecektir.

Kuruluş Osman dönene kadar O Kız ile Bir Peri Masalı hesaplaşması yaşanacak! 7

Özellikle de Alina Boz hayranları yeni diziyi büyük bir heyecanla bekliyor. Aşk 101 dizisiyle Netflix’te parlayan oyuncu, ayrıca Maraşlı isimli diziyle de akıllarda kalmayı başarmıştı. Şimdi de Zeynep karakteri ile ekranda izleyeceğimiz Alina Boz, zengin olma hayalleri kuranların hayallerini ekrana taşıyacak.

Yayınlanan fragmanları büyük ilgi gören Bir Peri Masalı dizisinde ;Nazan Kesal Hazal Filiz Küçükköse, Tülin Ece, Baran Bölükbaşı, Kadir Çermik ve Müfit Kayacan gibi çok etkili bir oyuncu kadrosu da bulunuyor.

Hem Kanal D hem de Fox TV, atv’nin süper dizisi Kuruluş Osman ekrana dönmeden izleyicileri etkilemek istiyor. Kuruluş Osman’a ise tam 11 yeni oyuncu katıldı ve dördüncü sezon için büyük değişiklikler yapıldığı haberleri geliyor.

İlk üç sezon performansı ile dizi dünyasının en başarılı yapımı olarak öne çıkan, bugüne kadar çift haneli reytinglerden pek de aşağıya düşmeyen Kuruluş Osman, dördüncü sezona görkemli bir başlangıç yapacak.

Ekim ayında yeni bölümlerinin yayınlanması beklenen Kuruluş Osman dizisi, atv ekranına dönene kadar da rakip kanallar izleyicileri etkileyerek kendilerine bağlamaya çaba harcayacak.

Ancak bu çabalar Kuruluş Osman dizisinin dördüncü sezonunun başlamasından sonra çok fazla işe yaramayabilir. Çünkü çarşamba akşamları izleyicilerde Kuruluş Osman izleme alışkanlığı bulunuyor.

TRT!’de Mükemmel Eşleşme dizisi de çarşamba günlerine alınmıştı. Farklı dizilerin yine ekrana gelmesi ile kış sezonunda çarşamba rekabeti de çok çetin geçecek.

Reyting yarışında çarşamba günleri neler olacağı Ekim ayının ortalarından itibaren reyting sonuçları ile bir fikir verecektir.