Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman için önce kalbi çarptı, sonra teklif aldı!

Kuruluş Osman için önce kalbi çarptı, sonra teklif aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Kuruluş Osman dizisinin ikinci sezonu yoluna devam ediyor. Diziye sonradan katılan isimlerden birisi de Yeşim Ceren Bozoğlu, ünlü oyuncu diziyle ilgili bir anısını paylaştı.

Youtube’daki açıklamasında oyuncu, Beykoz’a taşınıp da oyunculuk kursları vermeye başladığı dönemde yaşadığı bir anı hayranlarına anlattı. Kursa gelen bir öğrencisinin Kuruluş Osman dizisinden bir sahne gösterdiğini ve kendisinin de rol aldığını söylediğini belirten Yeşim Ceren Bozoğlu, gördükleri karşısında büyük şaşkınlık yaşamış.

Dizide Hazal Hatun karakterine hayat veren Bozoğlu, sosyal medyadan gelen sorulara yanıt verdi. Bozoğlu, karakterin kendisini ne kadar heyecanlandırdığını ve normal bir aktörlüğün üzerinde performans göstermeleri gerektiğini de anlattı.

Kuruluş Osman için önce kalbi çarptı, sonra teklif aldı! 7

İşte Yeşim Ceren Bozoğlu’nun diziye katılma hikayesi ve karakteri hakkındaki sözleri:

“Hazal ile ilgili ne hissettim, Allah’ın bir lütfu olduğunu hissettim. Uzun zaman sektörde çok kafa, çok güzel roller geldi. İçimden bir ses ‘dur’ diyordu. Bir de o dönem, tam da Beykoz’a taşındım. O arada ders verdiğim kamera önü oyunculuk sınıfından bir öğrencim, bana Kuruluş Osman’ı… Bizim Burak’ın damlardan uçtuğu bir sahnesini getirdi. O da orada oynamış. Gösterdi. Dedim ki, ‘Sen yabancılarla film mi çektin?”. “Hayır hocam” dedi. “Bunu Türk çekmiş olamaz, böyle bir şey yok. Bana burada yalan anlatma” dedim. Ondan sonra “Hocam Kuruluş Osman falan” dedi.

Orada bir kalbim çarpmıştı. Herhalde güzel dua etmişim ki, bilmeden böyle bir bekleme sürecindeydim. Onun üzerine de Yunus Emre’yi seyrettim, çok kalbe dokunan bir işti. Her halde güzel dua etmişim. Hazal Hatun rolü geldi. Geldiğinde de açıkçası elim ayağıma dolaşmadı değil. Çünkü burada, normal bir aktörün performansının çok üstünde bir performans gerektiriyor burası. Hem aktör olarak hem fiziksel olarak hem zihinsel, ruhsal olarak, zeka olarak da öyle. O anlamda da ben de attığım golü atmayı çok seven birisi değilim. Yaptığım şeyi tekrarlamayı sevmem. O yüzden çok heyecanlanarak geldim sete, çok mutluyum Hazal’ı oynamaktan.”