Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel mini eteği, fileli çorapları ile paylaşım yaptı, herkesin aklı Kerem Bürsin’in yorumunda kaldı!

Hande Erçel mini eteği, fileli çorapları ile paylaşım yaptı, herkesin aklı Kerem Bürsin’in yorumunda kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinde Eda ve Serkan’ın hikayesi aşk yolunda ilerliyor. Dizinin reytinglerinin düşmesi sonrasında bu hafta yayınlanacak olan yeni bölüm büyük bir önem taşıyor. İzleyiciler aşkın yeniden güçlendiği ve Serkan ile Eda’nın evlenme kararı aldığı yeni bölüme ilgi gösterecek mi? İşte bu soru da soruluyor.

Hande Erçel ise, 18.4 milyon kişi tarafından takip edilen instagram hesabından yaptığı her paylaşım ile olay olmaya devam ediyor. Oyuncu bu sefer de araç içinden fotoğraflarını yayınladı. Kısa sürede yüzbinlerce beğeni aktı.

Mine eteği ve fileli çorapları ile bir hayli alımlı gözüken oyuncu, gülümsemesi ve doğallığı ile de hayranlarını bir keza daha mest etti. Erçel’e hem takipçilerinden hem de tanıdıklarından farklı yorumlar geldi.

Hande Erçel mini eteği, fileli çorapları ile paylaşım yaptı, herkesin aklı Kerem Bürsin'in yorumunda kaldı! 9

Ablası Gamze Erçel, “İşte bunu çok beğendim” diye yorum bıraktı. Caner Yıldırım, “Ev halinden sonra araba hali de gelmeliydi” ifadesiyle yorum bıraktı.

Takipçileri ise ünlü oyuncunun güzelliğine, fit haline ve sempatikliğine yönelik birçok hoş yorumda bulundu. Bugüne kadar her paylaşımda olduğu gibi yine partneri Kerem Bürsin’in ne yorum yapacağı da merakla beklendi.

Hande Erçel mini eteği, fileli çorapları ile paylaşım yaptı, herkesin aklı Kerem Bürsin'in yorumunda kaldı! 10

1.5 milyon beğeniye 2 saat içinde ulaşan paylaşıma, Kerem Bürsin’den herhangi bir yorum gelmemişti. Ancak birçok takipçi, “Kerem Bürsin’in yorumunu çok merak ediyorum” diye mesajlar bıraktı.

Hatta bazı hayranlar da Hande Erçel gibi Kerem Bürsin’den de araç içinde fotoğraflar beklediklerini belirten yorumlarda bulundu.

Hande Erçel mini eteği, fileli çorapları ile paylaşım yaptı, herkesin aklı Kerem Bürsin'in yorumunda kaldı! 11