Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman olmadı, Engin Altan Düzyatan için yeni yolculuk başladı!

Kuruluş Osman olmadı, Engin Altan Düzyatan için yeni yolculuk başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diriliş Ertuğrul dizisiyle birlikte geniş kitleleri çok etkileyen bir performansa imzasını atan Engin Altan Düzyatan, hikayenin devam dizisi olan Kuruluş Osman için çok beklendi… Düzyatan’ın dizide Ertuğrul Gazi olarak dönüşünün hayalini kuran hayranları, geçen sezon sosyal medyayı adeta inletmişti.

Kuruluş Osman’da Engin Altan Düzyatan’ın dönüşü gerçekleşmedi. Ertuğurul Gazi’nin yaşlılığını ise Tamer Yiğit canlandırmaya başladı ve Düzyatan’ın dönüş meselesi de tamamen kapanmış oldu. Ünlü oyuncu ise bambaşka bir proje için hazırlıklarını sürdürüyor.

Muhtemele 2021 yılının başlarında yayınlanacak olan Barbaros isimli dizide Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe başrolde yer alacak. Henüz oyuncu seçme çalışmalarının devam ettiği, hazırlıkların sürdüğü bir aşama yaşanıyor…

ES Film’in yapımcılığında sürdürülen yoğun hazırlıklar sırasında Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe bir araya gelerek ön görüşmelerde bulundu.

İki ünlü ismin de karakterleri için saç, sakal ve bıyıklarını uzattıkları da hemen fark edildi. Dizinin heyecanını artıran bu görüntülerden sonra yeni oyuncu transferlerinin de gelmesi bekleniyor…

Kuruluş Osman olmadı, Engin Altan Düzyatan için yeni yolculuk başladı! 4