Ana sayfa Dizi Haberleri Alev Alev dizisi daha başlamadan sorunlar başladı bile!

Alev Alev dizisi daha başlamadan sorunlar başladı bile!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 5 Kasım Perşembe günü Show TV ekranında yepyeni bir dizi başlıyor… Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz başrolde yer alan 3 kadın oyuncu olarak dikkat çekiyor. Fransız yapımı olan, Netflix orijinal dizisinden uyarlanan Alev Alev, güçlü hikayesi ve kadın izleyicileri hedefleyen yapısı ile dikkat çekiyor.

Şimdiye kadar yayınlanan fragmanları ile izleyicilerin bir hayli ilgi gösterdiği dizinin ilk bölümü de Perşembe günü yayınlanacak. Yayından önce ise adeta ekibe nazar değdi. Koronavirüsün bu kadar hızla yayıldığı bu dönemde dizi setlerinden yeni haberler gelmeye devam ediyor.

Alev Alev dizisinin yönetmeni Ahmet Katıksız rahatsızlandı ve Covid-19 testleri de pozitif çıktı. Bu gelişme ile sarsılan dizide tüm ekibe yeniden testler uygulandı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre set bu gelişmeler nedeniyle bir süre durmak zorunda kaldı.

Gelen haberler sevindirici… Katıksız dışında ekipte kimsede koronavirüs tespit edilmedi. Dizi ekibi bu gelişme ile rahat bir nefes aldı…

Koronavirüse yakalanan Ahmet Katıksız, evinde dinlenmeye çekildi. 2. yönetmen tarafından çekimlerin devam etmesi bekleniyor…