Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman, Sadakatsiz dizisiyle rekabette öne geçti!

Kuruluş Osman, Sadakatsiz dizisiyle rekabette öne geçti!

tarafından ker_def

Ekranların en çok izlenen dizisi ‘Kuruluş Osman’, heyecanla takip edilen ve çok konuşulan 35’inci bölümüyle Tüm Kişiler kategorisinde 12.55 reyting, 26.73 izlenme payı ve ABC1 kategorisinde 12.60 reyting, 25.36 izlenme payı elde ederek çarşamba akşamının en çok izlenen yapımı oldu.

Sadakatsiz dizisi bu iki kategoride ikincilikle yetinirken, AB grubunda ise Kanal D dizisi gün birincisi oldu. Bir ara 3 kategoride de Sadakatsiz’in öne geçtiği hatırlanır ise, Kuruluş Osman dizisi bu hafta rakibinden rövanşı almış gibi görünüyor… İki dizi arasındaki bu zirve yarışı her hafta yaşanıyor. Bir dizi küçük bir düşüş yaşar ise diğeri hemen öne geçiyor. Aşağıda da 25 Kasım Çarşamba günü yayınlanan programlar arasında ilk 10  listesini bulabilirsiniz.

Kuruluş Osman, Sadakatsiz dizisiyle rekabette öne geçti! 9

‘Kuruluş Osman’da Osman Bey, Savcı Bey ve Dündar Bey’i tam anlamıyla ipten aldı. #VatanSevgimiz etiketiyle sosyal medyada ses getirerek trendlerde yer alan ‘Kuruluş Osman’ın 35’inci bölümünde Nikola’yı gafil avlayarak yaralayan ve Aygül ve alplerinin yardımıyla Kulucahisar Kalesi’nden kaçan Osman Bey, Bizans’a ağır bir darbe vurdu. Aygül’ün bebeğini bağrına basan ve yeğenine Kayı Alp ismini koyan Osman Bey, Dündar Bey’in kızıyla barışmasına da vesile olarak obanın takdirini kazandı.

Kuruluş Osman, Sadakatsiz dizisiyle rekabette öne geçti! 10

Osman Bey’in elinden ucuz kurtulan Nikola, Rum ateşini kullanarak Söğüt’ü vurması için Flatyos’u görevlendirdi. Bizans’ın planını haber alan Osman Bey, derhal Söğüt’e gidilmesini isterken; Savcı Bey ve Dündar Bey, Yavlak Arslan’a İnegöl seferinde destek vermek için Kulucahisar’a giderek Nikola’yla anlaşma yolu aradı. Osman Bey, zekice planıyla Flatyos’u ele geçirip Söğüt’ü kurtardı ancak Savcı Bey ve Dündar Bey, Nikola tarafından esir edildi.

Kuruluş Osman, Sadakatsiz dizisiyle rekabette öne geçti! 11

Savcı Bey ve Dündar Bey kale meydanında infaz edilmek üzereyken yaralı Flatyos’u kaleye getiren askerler kılığında içeri sızan Osman Bey ve alpleri, Nikola’yı ele geçirdi ve beyleri kurtardı.

Osman Bey, Kulucahisar Kalesi’ni nasıl geri alacak? Nikola’yı hayal kırıklığına uğratan Flatyos’un akıbeti ne olacak? Ertuğrul Bey, bey seçimini yapacak mı? Osman Bey, Yavlak Arslan’a karşı aradığı kanıtı bulabilecek mi? Savcı Bey ve Dündar Bey, düştükleri tuzağın hesabını nasıl soracak? Bala Hatun, Targun Hatun’un sırrını çözebilecek mi?

Tüm bu detaylar dizinin 2 Aralık çarşamba akşamı yayınlanacak olan 36. bölümünde ortaya çıkacak.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, ATV ekranlarında çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.