Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özge Özberk, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas dizi setinde mutluluk saçtı!

Özge Özberk, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas dizi setinde mutluluk saçtı!

tarafından ker_def

Kanal D’nin güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla fark yaratan yeni dizisinden kamera arkası fotoğraflar geldi. Geçtiğimiz Cumartesi akşamı ilk bölümü ile yayınlanan dizi ilgi çekti. Ancak reyting sonuçları beklentilerin altında kaldı.

Sette ekip kısa sürede kaynaştı ve uyumlu bir işbirliği ortamı oluşturuldu… Bir Annenin Günahı dizisinin hikayesinde dram ne kadar ağır olsa da sette oyuncular neşeli anlar yaşıyor. Bu anlar da objektiflere yansıyor…

Özge Özberk, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas dizi setinde mutluluk saçtı! 10

Emre Kınay yeniden dizilerde boy gösterirken, Nefise Karatay da uzun bir aradan sonra tekrar ekrana dönmenin mutluluğunu Kanal D dizisiyle yaşadı.

Özge Özberk, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas dizi setinde mutluluk saçtı! 11

Simay Barlas ile Mert Yazıcıoğlu ise iyi bir uyum yakaladı. Ekranın yeni dizi çifti olan ikili, enerjileriyle de hayranlarından beğeni kazandı.

Özge Özberk, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas dizi setinde mutluluk saçtı! 12

Özge Özberk hayranları ise oyuncunun performansından son derece memnun…. Çekimlerinin Beykoz Göksu’da devam eden dizinin oyuncuları, yoğun geçen sette neşeli halleriyle objektiflere poz verdi.

Özge Özberk, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas dizi setinde mutluluk saçtı! 13

Yapımını Limon Yapım ve Skala Yapım’ın üstlendiği “Bir Annenin Günahı”, geçtiğimiz cumartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi. Kendi ayakları üzerinde duran, ancak çocuğu için suç işlemek zorunda kalan bir annenin dramını konu eden dizi, hikayesi ile olduğu kadar oyuncu performansları ile de çok konuşuldu.

Özge Özberk, Musa Uzunlar, Mert Yazıcıoğlu, Emre Kınay, Simay Barlas ve Pamir Pekin’in başrollerinde yer aldığı, yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’ın yaptığı dizinin senaryosunu Özlem Atasoy ve Yeşim Aslan kaleme alıyor.

“Bir Annenin Günahı”, yeni bölümü ile 28 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…