Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisini etkileyen sosyal medya ifşası!

Menajerimi Ara dizisini etkileyen sosyal medya ifşası!

tarafından ker_def

Ay Yapım’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’nın 14. bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı. Pazar akşamları yayınlanmakta olan ve gün değiştirmesinden sonra iyi reytingler alan Star TV dizisi, yoluna devam ediyor. Geçen hafta Kefaret dizisinin başlaması ile reytingleri düşen dizinin, bu hafta toparlanması bekleniyor. Peki 14.yeni bölümde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar:

Dicle’nin (Ahsen Eroğlu) ajanstan kovulma haberi başta Emir (Burak Tozkoparan) ve Kıraç (Barış Falay) olmak üzere herkesi şaşırtırken, Serkan’ın (Serhat Teoman) Dicle’ye yaptığı teklif işleri kızıştıracak. Bölümün konuk oyuncusu Ozan Dolunay ise sosyal medyadaki ifşa kriziyle Feris’in (Canan Ergüder) kapısını çalacak.

Menajerlerin dünyasını tüm gerçekliğiyle seyirciyle buluşturan ‘Menajerimi Ara’ yeni bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Yeni bölüm için yayınlanan tanıtımda; Emir, Dicle’nin kovulduğunu öğrenince üzüntüsünü gizleyemezken, Kıraç Feris’ten hesap soruyor.

Dicle’nin Serkan’la buluşması ve Serkan’ın ona iş teklif etmesi heyecanı zirveye taşırken, yeni bölüme Ozan Dolunay’ın sosyal medya ifşasıyla karşı karşıya kalması damga vuracak.

Menajerimi Ara dizisini etkileyen sosyal medya ifşası! 7

Öte yandan Kıraç’ın sık sık dile getirdiği, Serkan’a karşı duyduğu güvensizlik ise Ego Ajans’takilerin kafasında soru işaretleri yaratıyor.

Keyifli hikayesiyle Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu bir araya getiren ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV’de seyirciyle buluşuyor.