Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman’a beklenen Engin Altan Düzyatan’a müthiş dizi teklifi!

Kuruluş Osman’a beklenen Engin Altan Düzyatan’a müthiş dizi teklifi!

tarafından ker_def

Diriliş Ertuğrul dizisinde 5 sezon boyunca izlediğimiz ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan,başarılı performansı ile sadece ülkemizde değil, dizinin satışının yapıldığı yurt dışında da büyük popülerlik kazandı.

Hatta öyle bir noktaya geldi ki, Kuruluş Osman dizisinde haftalar geçmiş olmasına rağmen tüm izleyicilerin ortak görüşü Düzyatan’ın yapımda yer alması şeklinde oldu. Ünlü oyuncunun bu performansı yabancı yapımcıların da dikkatinden kaçmadı.

Düzyatan’a ABD’den dizi teklifi yapıldı. Hürriyet gazetesinin haberine göre çekimleri Los Angeles ve Londra’da yapılacak olan dijital platformda yayınlanacak dizi için oyuncumuza teklif geldi.

Şayet Düzyatan bu teklifi kabul ederse ailesiyle birlikte 2 yıl sürecek proje için Londra’da yaşamak durumunda kalabilir.

Bu yapımın oyuncuya Hollywood kapasını açabileceği değerlendirmeleri de yapılıyor. Ancak bir başka gerçek var ki, Kuruluş Osman dizisi hayranlarının bekleyişi hala sürüyor. Yani Düzyatan, resmen bir diziye başlamadan da bu isteklerin bitmeyeceği net.