Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk-ı Memnu’nun Beşir’i sanki şekil değiştirip Baraj dizisinde gelmiş!

Aşk-ı Memnu’nun Beşir’i sanki şekil değiştirip Baraj dizisinde gelmiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Baraj’ın 2.bölümü 24 Mart Salı akşamı ekrandaki yerini aldı. Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizi büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Dizide Tarık ve Nehir arasında başlayan ilişkiyi Nazım’ın sürekli gözaltında tutması izleyicileri bir hayli geriyor. Her ne kadar Nehir, Nazım diye bildiği kişinin Tarık olduğu gerçeği ortadaysa da izleyiciler iki genç oyuncunun uyumunu bir hayli beğendi.

Aşk-ı Memnu'nun Beşir'i sanki şekil değiştirip Baraj dizisinde gelmiş! 9

Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük’ün dizideki uyumlarını beğendiklerini sosyal medyada yorumlara yansıtan Baraj dizisi hayranları Nehir ve Tarık aşkının dizi için daha iyi olacağını belirten yorumlar yaptılar.

Nazım karakteri ise aylarca internette yazışıp sonra da Tarık’ın resmini yollayarak Nehir’i kendi elleri ile kaybetmişti. İşte bu noktada izleyiciler Nazım karakterinin sanki Nehir’in sahibi gibiymiş tavırlarından usandılar.

Nazım’a biçilen rol ise Aşk-ı Memnu dizisinde Bihter ve Behlül’ün aşklarını dikizleyen Beşir ile aynı durum olarak görülüyor. İzleyiciler Nazım karakterinin psikopatlaşmaya başladığını ve bu karakterin rahatsızlık vermekte olduğunu belirten yorumlar yapmaktalar. “Nazım ustada aynı Beşir gibi sürekli röntgenliyor. Beşir’ler ölmez sadece şekil değiştirir” gibi yorumlar da sosyal medyada Nazım karakteri ile dalga geçilmek için sürekli yazılıyor.Hemen hatırlatalım Beşir karakterini Baran Akbulut canlandırmıştı.

Aşk-ı Memnu'nun Beşir'i sanki şekil değiştirip Baraj dizisinde gelmiş! 10

Bir izleyici, “Nazım’ın sürekli onları izlemesine gıcık oldum” diyor. Bir başkası ise “Güzel bir sahne izletmedi psikopat Nazım. Yeter ya sürekli her sahnede, Burak’ta başrol değil mi Nehir’le Tarık sahneleri çok özensiz. Bu uyumu harcayan senariste de diyecek bir şey bulamıyorum” diyerek tepkisini dile getirdi.

Aşk-ı Memnu'nun Beşir'i sanki şekil değiştirip Baraj dizisinde gelmiş! 11

Dizinin senaryosu nereye gidecek bilinmez ama izleyiciler daha şimdiden Tarık ve Nehir uyumundan memun ve Nazım karakteri arka planda kaldı bile…