Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman’a katılmayacağı anlaşılan Engin Altan Düzyatan’ın son hali

Kuruluş Osman’a katılmayacağı anlaşılan Engin Altan Düzyatan’ın son hali

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – 5 sezon Diriliş Ertuğrul dizisinde başrolde yer aldıktan sonra Kurşun dizisi ile sezonun başlarında yeniden ekrana dönen Engin Altan Düzyatan, çok başarılı performans sergilediği yapımın reytinglere yenilmesiyle köşesine çekilmişti.

Kuruluş Osman dizisi hayranlarının sosyal medyada aylardır devam eden ve her seferinde daha da şiddetle savundukları Ertuğrul Gazi olarak diziye dönmesi istekleri ise karşılık bulmadı.Düzyatan’ın önümüzdeki sezon için yeni projeleri olduğu ortaya çıkarken, koronavirüs salgını nedeniyle de setlerdeki çalışmaların durdurulması sonrasında artık dizide yer almasının pek de mümkün olmadığı sonucu ortaya çıkıyor.

Kuruluş Osman hayranları her sıkıntıda Osman Bey’e yardımcı olması ise babası Ertuğrul Gazi’nin yolunu daha ne kadar gözleyecek bilinmez ama Engin Altan Düzyatan’ın gündemi farklı. Karantinada ailesi ile birlikte virüsten korunmaya çaba harcayan ünlü oyuncu, herkese de evlerinde kalmaları tavsiyesi yaptı.

Düzyatan, “Evden bildiriyorum. Ailemle birlikte karantina altındayım. Bu süreçte evde kullanmadığımız araçlardan, çocuklara nasıl yaratıcı oyunlar geliştirebiliriz; bunu keşfettim. Okuyamadığım kitapları okuyor, izleyemediğim filmleri izliyorum. Şu anda ‘Sinema İçin Bunca Acıya Değer Mi?’diyerek hayranlarına mesaj yolladı.

Düzyatan instagram hesabından da son halini 15 Mart’ta paylaşmış, kestiği saç ve sakallar sonrasında Kuruluş Osman dizisine bekleyen hayranlarının yine umutlarını kırmıştı.

Kuruluş Osman'a katılmayacağı anlaşılan Engin Altan Düzyatan'ın son hali 7