Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuruluş Osman’da Engin Altan Düzyatan’ın dönüş hayalini bitiren gelişme!

Kuruluş Osman’da Engin Altan Düzyatan’ın dönüş hayalini bitiren gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kuruluş Osman dizisi çarşamba akşamlarına damgasını vurmayı sürdürüyor. Burak Özçivit’in başrolündeki diziye geçtiğimiz hafta katılan Yurdaer Okur, Balbay isimli Moğol komutanı olarak ortalığı yakıp yıktı.

Sonunda gerçek bir düşman bulan Osman Bey, bundan sonra izleyicileri ekranda hop oturup hop kaldıracak aksiyon dolu sahnelerle geliyor. Balbay ile Osman Bey arasındaki mücadele, Kuruluş Osman dizisi gerçek öyküsüne başlıyor ve rüzgar gibi eseceği de kesin…

Dizinin 12.bölüm fragmanı yayınlandı.Osman Bey’in kurduğu tuzağa Balbay düştü. Verilen mesaj ise çok anlamlıydı:”Yürü Osman bey, Yürü ki ardın sıra dağlar, ardın sıra çalar yürüsün.”

Yeni bölüm bir gerçeği de haykırıyor. Artık Ertuğrul Gazi ve onun dönemi geride kaldı. Şimdi Osman Bey’in zamanı ve kendi yolunu çizecek olan Osman, Ertuğrul Gazi dönemini de bitirmiş oluyor.

Dizinin izleyicileri artık yeni bir dönemin geldiğini ve Engin Altan Düzytan’ın canlandırdığı Ertuğrul Gazi’nin gelip de yeniden dizide yer almasını istemeyi bırakması de gerekiyor. Bu konuda sosyal medyada yapılan binlerce çağrıya rağmen Kuruluş Osman dizisinin hikayesi bambaşka temellere oturtulduğu ve bunun da artık değişmesinin mümkün olmadığını bölümler ilerledikçe anlıyoruz.

Kuruluş Osman'da Engin Altan Düzyatan'ın dönüş hayalini bitiren gelişme! 7

İzleyicilerin kurduğu Ertuğrul Gazi olarak Engin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman’a gelsin hayali ise Osman Bey’in yeni ve derin bir yola giriş yapması ile artık pek de mümkün görünmüyor.