Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde sevilmeyen karakterlere yenisi eklendi!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde sevilmeyen karakterlere yenisi eklendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8’de Çarşamba akşamlarının sevilen dizilerinden Doğduğun Ev Kaderindir dikkat çeken performansıyla,7 bölümü geride bıraktı.Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide Mehdi ve Zeynep’in bir türlü mutluluğu bulup da yollarında yürüyememesi izleyicileri rahatsız ediyor.

Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenildiği için de izleyiciler aslında bunların yaşandığını ve böyle bir evliliğin olduğunu düşünerek diziye yaklaşıyor.Bu da her sahnenin ve her karakterin önemini artırıyor.

Dizide Mehdi’den hamile kalan Benal, Zeynep’in en yakınında. Ama ona en büyük darbeyi de vuracak olan kişi konumunda. Mehdi ise eşini seviyor ama Benal de onun çocuğunu karnında taşıyor.

İşte böyle bir ortamda Benal, Mehdi’yi kapabilmek için Zeynep’in üzerine oynuyor.Bu da karakterin sevilmemesine, izleyici tarafından antipatik bulunmasına neden oluyor.

blank

Bir de Emine karakteri var. İzleyiciler artık bu karakterden de hiç haz etmiyor.Sosyal medyada yer alan yorumlarda “Emine ve Benal çok iğrençsiniz” diyen dizinin takipçileri, bu iki karakteri sevmediğini dile getirmekte.Zeynep’in güvenip Emine’ye sırlar vermesi de sorgulanıyor.

Bir izleyici, “Başladığımız yere döndük. Emine de ne kadar iğrenç, böyle arkadaşlık olur mu” diye yorum yaptı.

blank

Ancak Benal’in suçu olmadığını, Mehdi’nin bu duruma sebep olduğunu söyleyip de bu karaktere destek çıkanlar da olduğunu hatırlatalım.

Dizide sevilmeyenler listesinde bulunan Benal karakterine İncinur Sevimli ve yeni sevilmeyen Emine karakterine ise Naz Göktan hayat vermektedir.