Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuruluş Osman’da ilk 8 bölüm fragmandı, asıl olaylar yeni başlıyor!

Kuruluş Osman’da ilk 8 bölüm fragmandı, asıl olaylar yeni başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – atv ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Kuruluş Osman dizisi, her hafta daha da çok seviliyor daha da çok beğeniyle karşılanıyor. Bunun altında ki sebep de hem hikayenin güçlü şekilde ilerlemesi hem de Burak Özçivit’in rolüne kendini iyice kaptırdığını ekrana da yansıtması.

Özçivit’in 9.bölüme yansıyan sahneleri gösteriyor ki, şu ana kadar izlediğimiz 8 bölüm fragmanmış. Asıl dizi 9. bölümle birlikte başlıyormuş… Peki neden bu hissiyatı edindik? Çünkü, 9. bölümde Osman Gazi’nin öyle sözleri var ki, tarihin akışını nasıl değiştireceğini anlatıyor.

İzleyenlerin tüylerini diken diken eden Osman Gazi diyor ki: “Sana bir sır vereyim mi Karayel. Hamlık dediler, toyluk dediler. Onlar doğru dediler. Lakin, Osman daha koşmaya başlamadı. Vakti gelende, Kara Osman hızını alanda.Yer yüzünde bastığımız topraklara adaleti getireceğiz. Allah kelamından şaşmadan dosdoğru bir yol üzere kalacağız. Yemin olsun ki Rabbim’den gayrı, hiç kimseye boyun bükmeyeceğim. Şehadeti lütuf sayan yiğitlerin atası olacağım.”

İşte dizinin 9. bölüm fragmanından yansıyan bu sözler o kadar iddialı ve anlamlı bulundu ki, izleyiciler dizinin bundan sonraki bölümlerinin bambaşka olacağı hissiyatını edindi.

İşte 9. bölüm fragmanı: