Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin veda buluşmasında iki başrol oyuncusu yoktu!

Kadın dizisinin veda buluşmasında iki başrol oyuncusu yoktu!

tarafından ker_def

Kadın dizisi 3 sezon boyunca ekranda fırtınalar estirdi. Dizi çok iyi reyting oranları yakaladı. 4 Şubat Salı akşamı yayınlanacak olan 81. final bölümü ile ekran ömrünü tamamlıyor. Milyonlarca izleyicinin gönüllerine giren Kadın dizisinin vedası nasıl olacak merakla bekleniyor.

Ancak izleyicinin diziye vedasından önce, ekip kendi arasında vedalaştı. Veda yemeği Sait Halim Paşa yalısında düzenlendi.Fakat yemekte iki başrol oyuncusu yoktu. Birisi Bahar karakterine hayat veren Özge Özpirinçci, diğeri ise Sarp karakteri ile yapımda yer alan Caner Cindoruk.

Kadın dizisinin veda buluşmasında iki başrol oyuncusu yoktu! 9

Cindoruk, Zemheri dizisine başladığı ve çekimlerde yer aldığı için gelmemiş olabilir. Ancak Özge Özpirinçci’nin veda buluşmasında yer almaması ekipte büyük rahatsızlık yarattı. Özpirinçci’nin yurt dışı seyehati nedeniyle ekrene alınmasına rağmen veda buluşmasında yer almaması garipsendi. Peki gecede neler yaşandı?

Kadın dizisinin veda buluşmasında iki başrol oyuncusu yoktu! 10

FOX’un yayınlandığı günden beri reyting rekorları kıran “Kadın” dizisinin ekibi ve oyuncuları,
geçtiğimiz akşam, final bölümüne son bir hafta kala Sait Halim Paşa Yalısı’nda bir araya
gelerek, yemek yediler ve başarılarını taçlandırdılar.

MEDYAPIM ve MF Yapım ortak projesi olan “Kadın”ın yemeğine yapımcılar Faruk Bayhan ile Fatih Aksoy’un yanı sıra oyunculardan Bennu Yıldırımlar, Şerif Erol, Seray Kaya, Feyyaz Duman, Ayça Erturan, Ahu Yağtu, Gökçe Eyüboğlu, Ahmet Rıfat Şungar, Sahra Şaş ve Sinan Helvacı katılım gösterdi.

“Kadın”, final bölümüyle 4 Şubat Salı saat 20.00’de FOX’ta.

Kadın dizisinin veda buluşmasında iki başrol oyuncusu yoktu! 11