Ana sayfa Sosyal Medya Fox TV’nin Baraj dizisinde Feyyaz Duman’ı da delirttiler!

Fox TV’nin Baraj dizisinde Feyyaz Duman’ı da delirttiler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle 3 sezon buluşan Kadın, Şubat ayında final yaparak sona ermişti. Dizide Arif karakterini canlandıran Feyyaz Duman o kadar başarılı bir performans çizmişti ki, geniş kitleler tarafından tanınması da bu rol sayesinde oldu.

Feyyaz Duman, hemen ardından yine aynı kanalda yayınlanan Baraj dizisinde bu sefer Nazım karakteri ile başrolü kaptı. Oyuncu, Kadın dizisindeki naif ve anlayışlı Arif’ten içine kapanık ve gerekirse şiddet de uygulayabilen Nazım’a dönüştü…

Baraj dizisinin 14. bölümünde Feyyaz Duman’ın sinirli ve saldırgan hallerini izleyeceksiniz. Nehir’in ayrılmak istemesine kızan Nazım, Nermin ile boşanmadıklarını Tarık’ın söylediğini öğrenince olaylar çığırından çıkacak.

Nazım usta şirkette yakaladığı Tarık’ı fena halde pataklıyor. Ağzı burnu dağılan Tarık’ı onun elinden arkadaşları alıyor… Nazım’a ise demir parmaklıklar ardına düşmek kalıyor.

Fox TV'nin Baraj dizisinde Feyyaz Duman'ı da delirttiler! 7

Baraj dizisinin hikayesi daha da heyecanlı bir hal alırken, izleyiciler de diziye daha sıkı sıkı tutunmaya devam ediyor. Reytinglerini artırarak güçlü bir konuma gelmeye başlayan Baraj, Salı akşamları alternatif bir dizi olmayı başardı. Bunu da hikayesindeki değişime borçlu…

Feyyaz Duman’ın yanı sıra Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük’ün de yeteneklerini sergilediği ve izleyicilere heyecan kattığı yeni bölümler bir hayli ilgi çekecek.

17 Kasım salı günü yayınlanacak Baraj 14. Bölüm 2. Fragmanı paylaşıldı. İşte Nazım’ın deliye döndüğü ve Tarık’ı patakladığı anlar: