Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman’da Mari’nin ölümü, Şeyma Korkmaz’ın Kral Kaybederse’de rol alacağı iddiasını güçlendirdi!

Kuruluş Osman’da Mari’nin ölümü, Şeyma Korkmaz’ın Kral Kaybederse’de rol alacağı iddiasını güçlendirdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve bu sezon başında Kuruluş Osman’la setlere geri dönen Şeyma Korkmaz’ın kariyeri bir hayli hareketlendi. Başarılı oyuncu hakkında kısa süre önce ortaya atılan iddia, Korkmaz’ın Kral Kaybederse dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ’la rol alacağı yönündeydi. Kuruluş Osman’ın dün akşamki bölümünde Korkmaz’ın canlandırdığı Mari karakterinin ölümü iddiayı güçlendirdi.

Hala resmi bir açıklama yapılmasa da Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer alacağı söylenen Kral Kaybederse dizisiyle ilgili gelişmeler büyük bir merakla takip ediliyor. Dizi için çalışmalar sürerken kadın oyuncu için bugüne kadar birçok isim geçmişti. Neslihan Atagül, Serenay Sarıkaya ve Büşra Develi’nin adı dizi için geçerken hiçbiri doğru çıkmamıştı.

Ardından geçen hafta Kral Kaybederse’de Şeyma Korkmaz’ın rol alacağı söylentisi ortaya çıkmıştı. Ortaya atılan iddiaya göre dizi için, halen Kuruluş Osman dizisinde rol alan Şeyma Korkmaz ile görüşülüyordu.

Kuruluş Osman'da Mari'nin ölümü, Şeyma Korkmaz’ın Kral Kaybederse’de rol alacağı iddiasını güçlendirdi! 7

Kuruluş Osman dizisi dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin dün akşamki bölümünde, Şeyma Korkmaz’ın canlandırdığı Mari karakteri öldü. Dolayısıyla oyuncu da diziden ayrılmış oldu. Bu gelişme tüm izleyicileri çok şaşırttı çünkü kimse bu ayrılığı beklemiyordu.

Şeyma Korkmaz’ın hayat verdiği Mari’nin ölümü, başarılı oyuncunun Kral Kaybederse dizisinde rol alacağı iddiasını da güçlendirmiş oldu. Bir döneme damgasını vuran günlük dizi Beni Affet’de Feride karakteriyle kariyerinin en büyük çıkışını yapan Şeyma Korkmaz, bu dizinin ardından özellikle Ortadoğu ve Arap dünyasında çok sevilen bir oyuncu haline gelmişti.

Kral Kaybederse’nin oyuncu kadrosu için çalışmalar büyük bir titizlikle devam ediyor. Kulislerdeki son bilgilere göre, Kenan karakteri için Kıvanç Tatlıtuğ ile masaya oturuldu ve oyuncu prensipte olumlu bakıyor. Fakat bir anlaşma ile ilgili konu net değil.