Ana sayfa Dizi Haberleri 12 diziden sadece 2 tanesi elde kalacak! Fox TV’nin dizi çöplüğü ders olur!

12 diziden sadece 2 tanesi elde kalacak! Fox TV’nin dizi çöplüğü ders olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında bu sezon birbiri ardına final yapan dizileri gördük, bunlar arasında son dönemde bitirilen Elkızı ve Kanunsuz Topraklar da var… Sezona 12 dizi ile başlayan Fox TV, birbiri ardına final kararları almak zorunda kaldı.

Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları, Misafir, Elbet Bir Gün… İşte bu diziler yeni sezonun başlarında kısa sürede ekran ömrünü tamamladı. Elkızı dizisi 13 bölüm dayanabildi. Büyük bütçesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla beklentilerin yüksek olduğu Kanunsuz Topraklar ise 16. bölümde bitirildi… Ayrıca Son Nefesime Kadar isimli dizi de düşük reytingleri nedeniyle beşinci bölümü ile birlikte 23 Mart Çarşamba akşamı son kez ekranda olacak.

Bir başka Fox TV dizisi Evlilik Hakkında Her Şey’in reytinglerine bakıldığı zaman final yolunda olduğunu söyleyebiliriz. Salı akşamı 23. bölümü yayınlanan dizi tüm kişiler kategorisinde 15. olabildi. AB’de günü yedinci bitiren ve ABC1’de ise dokuzunculuk elde eden dizinin reytingleri 3’lü oranlara kadar geriledi.

12 diziden sadece 2 tanesi elde kalacak! Fox TV'nin dizi çöplüğü ders olur! 8

Sonuç olarak son aylarda Fox TV’nin bu reytingleri alabilen Elkızı ve Kanunsuz Topraklar’a final yaptırdığı düşünülür ise Evlilik Hakkında Her Şey’in de uzun süre ekranda kalamayacağı anlaşılır. Gökçe Bahadır’ın yeniden televizyona dönmesini sağlayan diziyi kadın hayranlar seviyor ve senaryoyu da başarılı buluyor. Ancak reytingler ayakta kalmasını zorlaştıracak kadar düştü.

Aşk Mantık İntikam dizisinin 39. bölümünde bitirilmesi kararı sonradan değiştirilerek, 42. bölüme çekildi ve Nisan sonuna kadar bu yapım ekranda kalmaya devam edecek. Bu dizi kanala gurur ve başarı getiren bir yapım oldu.

12 diziden sadece 2 tanesi elde kalacak! Fox TV'nin dizi çöplüğü ders olur! 9

Fox TV, 2021-2022 sezonunda şu ana kadar tam 12 diziyi ekrana sürdü. Bunlardan Yasak Elma beşinci sezonu ile çok iyi işler yapmaya devam ediyor.

Mahkum dizisi de perşembe rekabetinde zirveyi elde ederek, sezonun en iyi çıkış yapan dizilerinden birisi oldu. Evlilik Hakkında Her Şey de iyi başlamasına rağmen son 2 aydır düşen bir reyting performansı ile finale doğru adım adım ilerliyor.

Fox TV’nin sezona 12 dizi ile başlayıp da sadece 2 tanesinin sezon sonunda elinde kalacağı gerçeği de gözler önüne serilmiş durumda.