Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman’ın Alişar’ı Saruhan Hünel yeniden ekranlara dönebilir!

Kuruluş Osman’ın Alişar’ı Saruhan Hünel yeniden ekranlara dönebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1970 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu Saruhan Hünel, Kuruluş Osman dizisindeki Alişar karakterinden sonra bir süredir ekranlarda yer almıyordu. Oyuncu, görüşme halinde olduğunu ve bazı projeler için beklemede olduğunu anlattı.

Sinema filmlerinin yanı sıra, televizyon dizilerinde de rol alan oyuncu, 1998 ile 2001 arasında yayınlanan Aynalı Tahir isimli dizideki Tilki Ekrem karakteri ile çok beğenilmişti. Kaybolan Yıllar, Araf Zamanı ve Karagül isimli dizilerde de başarıyla rol alan oyuncu, en son 2019-2020 sezonunda atv’nin Kuruluş Osman dizisinin kadrosunda yer aldı. Dizinin ilk sezonunda Alişar karakteri ile izlediğimiz oyuncu, 2 yıldır yeni bir projede görünmedi.

Saruhan Hünel hayranları oyuncuyu yeni bir yapımda görmek istiyor. Oyuncu ise bazı görüşmeleri olduğunu doğruladı. Saruhan Hünel, “Yakında görüştüğümüz, iki tane projemiz var. Bakalım bekleyeceğiz. Bu dönem biraz bekleme dönemi. Her proje ile çalışma durumum yok. Nazik davranıyorum. İnce düşünüyoruz, başarılı bir şeyler yapmak için” açıklamasını yaptı.

Kuruluş Osman'ın Alişar'ı Saruhan Hünel yeniden ekranlara dönebilir! 61

Uzun yıllardır televizyon dizilerinde yer almakta olan Saruhan Hünel, dijital dizi projelerinin televizyon işlerini etkilemediğini ifade etti. Oyuncu, aynı gibi gözükse bile farklı mecralar olduğunu belirtti.

Saruhan Hünel, “Dijitalde başı sonu belli işler var. Fakat televizyonda reytinge bağlı işlerimiz var. Reytingi iyi olmazsa ikinci veya üçüncü bölümde hızlı bir şekilde kaldırılabiliyor. Aynı işi yapıyor gibi gözüksek de, dijital projelerin başı ve sonu var” dedi.

İnsanların kendisini ciddi rollerde görmek istediğini ve daha farklı bir rolde yer alırsa bunu kabullenmek istemediğini anlatan Saruhan Hünel, başından geçen olayı şöyle anlattı: “Amerika’da Fox TV’ye bir iş çekmiştim. Kısa süreli oldu. Orada işçi tulumuyla olmam gerekiyordu. Çok fazla tepki aldım. ‘Biz onu işçi tulumuyla değil, takım elbiseyle görmek istiyoruz’ denildi. Belirli kıstaslar var.”