Ana sayfa Dizi Haberleri Sandığınız gibi değil! Masalsı tanıtımıyla dikkat çeken Üç Kız Kardeş dizisinden ters köşe!

Sandığınız gibi değil! Masalsı tanıtımıyla dikkat çeken Üç Kız Kardeş dizisinden ters köşe!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş’in çekimleri Ayvalık’ta yapılıyor. İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizinin ilk tanıtımı, izleyicinin büyük ilgisini çekmişti. Üç kız kardeşin, peri masallarından çıkmış gibi halleriyle yer aldıkları, deniz kenarındaki eski ve güzel evlerinin bahçesinde aileleriyle sevgi dolu halleri, izleyiciye farklı bir algı yaşatmıştı.

Fakat dizinin daha sonra ekrana gelen tanıtımlarında, durumun hiç de öyle masalsı bir hayat hikayesi olmadığını ortaya koydu! Sıcak ve samimi aile ilişkilerinin yaşanacağı bir dizi olacağı biliniyor. Ancak bu gerçekten kopuk, toz pembe bir hayatı da içermeyecek anlaşılan!

Zira dizinin yayınlanan son tanıtımında, kızlardan birinin yıllar sonra ailesi ile yaşadığı o eve oğluyla geldiği anlarda hikayenin içinde ağır dramlar olduğu da görülmekte.

Küçük çocuğun annesinin eteğini çekiştirerek “Hadi anne anlat ama masal gibi değil, gerçek gibi anlat” sözleri de zaten durumu ortaya koymakta. Başta masalsı başlayan hikaye, izleyicinin içini çok yakacak belli!

Almila Ada’nın hayat verdiği Dönüş kız kardeşleri Derya ve Türkan ile birlikte anne ve babalarıyla yaşadığı o güzel günlere ve ardından da yaşadıkları dramatik hayatları anlatacak.

Yeni tanıtımda, Dönüş’ün; “Ablam, annemle babamın ilk göz ağrısıydı. İlk göz ağrısının kalp ağrısına dönüşeceğini bilmeden babam ablamı sanki yıllardır görmüyormuş gibi izliyordu” sözleriyle tTürkan’ın (Özgü Kaya) Somer (Berker Güven) tarafından istenmediği ve zorunlu bir evlilik yaptığı görülmekte.

Sandığınız gibi değil! Masalsı tanıtımıyla dikkat çeken Üç Kız Kardeş dizisinden ters köşe! 7

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği Üç Kız Kardeş dizisi, izleyicinin kalbini çalmaya geliyor! Henüz yayın tarihi belli olmayan dizide Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay , Emre Kıvılcım, Mert Özcan, Ece Baliç rol almakta.

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatmaya hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururuken, senaryosunu Betül Yağsağan kaleme alıyor.