Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman’ın Bamsi Beyrek’i Nurettin Sönmez hatalarını onardı!

Kuruluş Osman’ın Bamsi Beyrek’i Nurettin Sönmez hatalarını onardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nurettin Sönmez, Diriliş Ertuğrul dizisinin sevilen Bamsi Beyrek’i olarak ekranlarda popüler oldu. 2014 yılında başladığı bu karakteri şu anda Kuruluş Osman dizisinde de sürdürüyor.

Doğa ile iç içe yaşamayı, tabiatı hissetmeyi seven Nurettin Sönmez, sosyal medyada ise meditasyon paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Dizi TV programına konuşan Nurettin Sönmez, koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan belirsizlik ortamında zor günler yaşadığımızı söyledi.

Oyuncu, “Zor günlerden geçiyoruz. hayallerin kalbinde ve o hayaller kurdukça senden uzaklaşıyor. sen ona doğru yürüdükçe işler çetrefilleşiyor. çabalıyorsun,kendini eğliyorsun, işe yarıyor önceleri ama sonra yaramıyor. mesela bu bahane ile diyete başlıyorsun, sonra bırakıyorsun. Ya da iyi bir kitaba veya iyi bir bilgi kaynağına başlıyorsun. Sonra onları da bırakıyorsun. Yine bu bahane ile tam tersi bir şey yapıyorsun. Kötü olduğun düşündüğün alışkanlıklarını bırakmak istiyorsun, bırakıyorsun. Ama bu sefer de bıraktıklarına başlıyorsun. Olmuyor” diye konuştu.

Farklı üslubu ve yaşam şekli ile beğenileri toplayan Nurettin Sönmez, yaşamın içinde olmanın ve yaşamın kendisinin bir sanat olduğunu anlatıyor. Sönmez, “Bu sanatın vazgeçilmez bir enstrümanı vardır. İşte o enstrüman da bedendir” dedi.

Bedenin içinde muazzam bir sistem olduğunu, başlı başına muazzam olduğunu ifade eden Nurettin Sözen, “Bu sistemi tanıyıp öğrendikçe, madde olan bedenin nasıl manaya olan kocaman bir kapı olduğunu fark ettim. Çok güzel bir farkındalık yaşadım. Bu bilinç ve bu idrak ile kendime, kendi içime yöneldim. Kullanım kulavuzuma baktım. Eksik parçalarımı tamamladım. Onları geliştirdim.Çalışmayan aksamlarımı düzelttim, onardım. Zihnimi işledim, kalp pusulamı ayarladım” diye konuştu.

Karantina günlerinde önerilerde bulunan Nurettin Sönmez, nefesimiz ve bedeniniz ile samimiyetle tanışmanın önemine işaret etti.

Videodan açıklamaları izleyebilirsiniz: