Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman’ın Selcan Hatun’u Didem Balçın, evlilik yolunda!

Kuruluş Osman’ın Selcan Hatun’u Didem Balçın, evlilik yolunda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – DasDas’ın yeni prodüksiyonu olan Ben Varım isimli müzikli oyun ile sahnelerde yer almaya başlayan Didem Balçın, yeni projesinin heyecanı içinde.

Didem Balçın, “Çok heyecanlıyım,onun için.Şu anda aslında evlilik teklifinden, düğünden daha çok ona heyecanlıyım.Çünkü daha yeni prömiyer yaptık, 30 kişilik bir kadro.Danslı, şarkılı, müziği olan bir oyun. Herkesi bekliyoruz” diye konuştu.

Diriliş Ertuğrul dizisinde Selcan Hatun olarak rol alan Balçın, Kuruluş Osman kadrosunda da yer alıyor. Dizinin devam ettiğini ve mutlu olduğunu anlatan oyuncu, her şeyin güzel gittiğine değindi.

Avukat sevgilisi Can Aydın ile evlilik planları yaptıklarını da anlatan Balçın, ailelerin tanıştığını yakın zaman içinde kız isteme töreninin olacağını söyledi.

Düğün için de dostları ile bir arada olacağı bir düğün yapacaklarından bahseden Didem Balçın, “Setin durumuna, oyunun durumuna göre kendi çapımızda, bizi mutlu edecek, sevdiklerimizle bir düğün planlıyoruz” açıklamasında bulundu.