Ana sayfa Dizi Haberleri Kuş Uçuşu dizisinde Birce Akalay’ın temennisi hayranları da heyecanlandıracak!

Kuş Uçuşu dizisinde Birce Akalay’ın temennisi hayranları da heyecanlandıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te ilk sezonu geçen yıl yayınlanan Kuş Uçuşu dizisi büyük beğeni topladı. İbrahim Çelikkol ve Miray Daner ile birlikte başrolde yer alan Birce Akalay, çok etkili bir çıkış sergiledi. Hem Kuş Uçuşu hem de Mezarlık dizilerinin Netflix’te büyük başarılar kazanması ile oyuncuya yurt dışından olan ilgi de katlanarak arttı.

Birce Akalay, bu süreçte televizyon dizilerinden gelen teklifi de kabul etmeyerek, Kuş Uçuşu projesinin akıbetini bekledi. Sonunda dizinin ikinci ve üçüncü sezonu için onay çıktı ve ekip aylardır sette bulunuyor. Birce Akalay, 6 Haziran itibariyle Kuş Uçuşu dizisinin 3. sezon çekimlerinin tamamlanacağını duyurdu.

Ay Yapım’ın düzenlediği uluslararası buluşmanın kapanışında yer alan isimlerden birisi de Birce Akalay oldu. Ünlü oyuncu, “Kendi sektörümüze dair, sinema sektörüne dair bence atılmış güzel bir adım. Sanıyorum 120 ülkeden aynı sektörden farklı insanlar buluştu, paneller düzenlendi” diyerek bu etkinliğin önemine işaret etti.

Kuş Uçuşu dizisiyle ilgili son bilgileri de paylaşan ünlü oyuncu, şunları söyledi: “Set güzel geçiyor, bitirmek üzereyiz. 6 Haziran’da Kuş Uçuşu’nu bitiriyoruz, öyle görünüyor. Bakalım bilmiyorum 4. sezon olur mu, görünüşte yok gibi ama belli de olmuyor bu işler.”

Kuş Uçuşu dizisinde Birce Akalay'ın temennisi hayranları da heyecanlandıracak! 7

Birçok izleyici Kuş Uçuşu dizi projesinin 3. sezonda final yapmasını bekliyor. Ancak Birce Akalay’ın dördüncü sezon olma ihtimalinden bahsetmesi, senaryonun da buna uygun olduğunu ve devam edilmek istenirse dizinin 4. sezonunun da çekilebileceğine işaret ediyor. Tabii ki bu gelişme de dizinin hayranlarını bir hayli merakta bırakmış oldu.

Dijital diziler ile televizyon projeleri arasında çalışma süreleri ve set yoğunluğu konusunda farklılıklar olduğunu dile getiren Birce Akalay, “Dijital tabii ki çalışma saatleri belli olduğu için, bölüm senaryolarının süreleri itibariyle çok daha avantajlı. Ama televizyonunda yeri başka, biz işimizi yaparken her birini aynı özenle yapıyoruz. Benim için çok da bir şey değişmiyor” diye konuştu.

Birce Akalay, 19 Haziran’da doğum günü olduğunu ve ailesiyle buluşacağını, Bodrum’da tatil yapacağını sözlerine ekledi.