Ana sayfa Dizi Haberleri Kuş Uçuşu dizisinden sonra Birce Akalay’dan yeni bir müjde daha geliyor!

Kuş Uçuşu dizisinden sonra Birce Akalay’dan yeni bir müjde daha geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuş Uçuşu ve Mezarlık isimli Netflix dizileri ile 2022 yılında büyük bir atılım yapan Birce Akalay, yurt dışında popülerliğini bir hayli artırmayı başardı. Şimdi de Kuş Uçuşu dizisinin yeni sezonu için çalışmakta olan oyuncu, 4 haftadır sette bulunuyor ve 8 bölümlük ikinci sezon da büyük bir merakla bekleniyor.

Televizyon dizilerini hem Kuş Uçuşu hem de Mezarlık projelerinin yeni sezon planlaması nedeniyle kabul etmeyerek büyük bir fedakarlıkta da bulunan oyuncu, İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencilerinin düzenlediği Sosyal Medya Ödülleri törenine katıldı. Ünlü oyuncu, üniversite öğrencilerinin seçimiyle “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünün sahibi oldu.

Kuş Uçuşu dizisinden sonra Birce Akalay'dan yeni bir müjde daha geliyor! 9

Üniversite öğrencilerinden ödül almanın kendisi için çok önemli olduğunu ve bu tür etkinlikleri katılmaya özellikle dikkat ettiğini anlatan Birce Akalay, hangi şehirde olursa olsun çağırılınca gitmeyi amaç edindiğini söyledi. Birce Akalay, daha önce üniversitede 2 sene eğitim görevlisi olarak bulunduğunu da ifade etti ve “Bırakmak çok zor gelmişti. Üniversitede olmayı seviyorum” diye konuştu.

İbrahim Çelikkol ile aşk dedikodularının çıktığı ile ilgili soruyu duyunca bu durumdan ne kadar çok bunaldığını da mimikleri ile ifade eden Birce Akalay, dizi setindeki yakınlaşma sahnelerinin de bir iş olduğunu hatırlatma ihtiyacı duydu. Bu tür konuların basında çok uzatılmasının da rahatsız edici olduğunu ifade eden oyuncu, aşk dedikodularının artık bitirilmesi gerektiğini ifade etti.

Kuş Uçuşu dizisinden sonra Birce Akalay'dan yeni bir müjde daha geliyor! 10

Oyuncu, “Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezonunu çekiyoruz. Sonra da kısmet olursa ara verip üçüncü sezonu çekeceğiz. Sonra da Mezarlık dizisinin devamını çekeceğiz” diye konuştu.

4 bölüm süren Mezarlık dizisi de Haziran ayında Netflix’te yayınlanmış ve büyük de başarı kazanmıştı. Mezarlık dizisinde işlenen kadın cinayetlerini ortaya çıkartan bir komiser olarak izlediğimiz Birce Akalay, bugüne kadar canlandırdığı roller arasında kendisine en çok yakıştırılan Mezarlık dizisindeki Önem karakteri ile yeniden hayranlarının karşısına çıkacak.

Kuş Uçuşu dizisinden sonra Birce Akalay'dan yeni bir müjde daha geliyor! 11

Kuş Uçuşu dizisinin üçüncü sezonu çekimlerinin ardından Mezarlık için de yeni sezon çekimlerinin yapılacak olması hayranlarını çok memnun eden bir gelişme oldu.

Böylelikle oyuncunun 2023 yılı planı da ortaya çıktı. Kuş Uçuşu’nun ikinci sezon çekimlerinin ardından bir süre ara verecek olan ekip, üçüncü sezonu da çekip projeyi tamamlayacak. Ardından ise oyuncu Mezarlık dizisinin ikinci sezonu için bir kez daha sete çıkacak ve 2023 yılı yine Birce Akalay’ın Netflix dizileri ile çok konuşulduğu bir yıl olacak gibi gözüküyor.