Ana sayfa Dizi Haberleri Finale giden Baba ve Bir Peri Masalı dizileri reytinglerde çöktü! 21 Aralık Salı günü Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cihana Sığmazam ve Yürek Çıkmazı ne yaptı?

Finale giden Baba ve Bir Peri Masalı dizileri reytinglerde çöktü! 21 Aralık Salı günü Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cihana Sığmazam ve Yürek Çıkmazı ne yaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 20 Aralık Salı akşamı televizyon ekranındaki diziler arasında yine müthiş bir reyting yarışı yaşandı. Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cihana Sığmazam, Yürek Çıkmazı, Gecenin Ucunda ve Baba dizileri ne yaptı?

atv ekranlarının sevilen dizilerinden Ben Bu Cihana Sığmazam ABC1 grubunda birincilik elde ederek yine zirvede yer aldı. Tüm kişilerde diğer gruplara en iyi reytingleri almasına rağmen ikinci olan dizi, AB grubunda ise dördüncülük elde etti. Oktay Kaynarca’nın başrolündeki dizinin atv ekranında 14. bölümünün de başarıyla tamamlandığı gözüküyor.

Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş 31. bölümüyle ekrandaydı ve AB grubunda ikincilik elde edildi. Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında biraz daha iyi reytingler gelmesine rağmen sıralamada ise tüm kişilerde altıncılık ve ABC1 grubunda ise beşincilik elde edildi. Dizinin dram yüklü hikayesi ile yine başarılı bir hafta geçirdiğini söyleyebiliriz.

21 Aralık salı günü reytinglerinde TRT1 ekranında yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisinin 7. bölümü yine kendi izleyicisini ekrana taşımayı başardı. Dizi AB grubunda üçüncü olurken, ABC1’de ise altıncılık ve tüm kişiler kategorisinde de onunculuk elde edildi. Dizinin özellikle sosyal statüsü ortalamanın üzerinde bir izleyici kitlesine hitap ettiğine reytinglerden anlaşılıyor. Alp Navruz ile İrem Helvacıoğlu ikilisine sosyal medyadan gösterilen ilgi de devam ediyor.

Gelecek hafta final yapacak olan Baba ile Bir Peri Masalı dizileri ile birlikte Gecenin Ucunda da diğer yapımlara göre daha düşük oranlar elde etti. 29. bölümü yayınlanan Baba dizisi ilk 10 program arasına giremezken, reytingleri de ortalamanın altında gerçekleşti. Tolga Sarıtaş ile Haluk Bilginer ikilisinin başrolündeki dizi gelecek salı günü 30. bölümü ile final yapacak.

Fox TV’nin büyük iddialarla başlayan ve 13. bölümde final yapmasına karar verilen Bir Peri Masalı dizisinin de reytingleri yine çok düşük geldi. Bu noktaya kadar bile Fox TV’nin hikayeyi sürdürmesi önemli bir fırsat olarak değerlendirilirken, 27 Aralık’ta Bir Peri Masalı dizisi de yine Baba gibi son kez ekrandaki yerini alacak.

Bir Peri Masalı’nın tüm izleyici gruplarında 20’li sıralarda yer alması ise hikayeye olan ilginin ne kadar düştüğünü ve finalin haklılığını ortaya koyuyor.

Gecenin Ucunda isimli dizi ise Star TV ekranında devam ediyor belki ama reytingler bir türlü düzelmiyor. 12. bölümü geride kalan dizinin tüm kişiler ve AB gruplarında on dokuzuncu olduğunu, ABC1’de ise on sekizincilik elde edildiğini ve reytinglerin ortalamanın çok altında gerçekleştiğini belirtelim.