Ana sayfa Dizi Haberleri Kusursuz Kiracı dizisi giderek daha da gizemli bir hale geliyor! İzleyici şifreleri çözmeye çalışıyor!

Kusursuz Kiracı dizisi giderek daha da gizemli bir hale geliyor! İzleyici şifreleri çözmeye çalışıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yaz sezonu için çekimlerine başlanılan ancak Eylül sezonunda yayınlanması kararı verilen Kusursuz Kiracı dizisi, 13 Eylül Salı akşamı 3. bölümüyle ekrana geldi. Bu hafta Üç Kız Kardeş dizisinin de yeni sezon ilk bölümünün yayınlanması ile birlikte dizi, bir miktar reyting kaybetti.

Kanal D’nin çok sevilen reyting rekortmeni dizisi Üç Kız Kardeş’in ilk bölümünün yayınlandığı akşam, Kusursuz Kiracı yeni bir sınav verdi 3. bölümüyle. Geçtiğimiz hafta Total ve AB’de 2.lik alan Kusursuz Kiracı dizisi, ABC1’de de 3. sıradaydı. İlk bölümü 30 Ağustos’ta yayınlanan dizi, Total’de 3., AB’de 4. ve ABC1’de ise 3. sıradaydı. 3. bölümüyle ise Kusursuz Kiracı, Total’de 5. sırada yer alırken, özeti ile de 10. sıradaydı. AB’de 6. ve özetiyle 7, ABC1’de ise 6. sırada yer aldı.

13 Eylül akşamı Total’de Üç Kız Kardeş ilk sırada, MasterChef Türkiye 2. ve Müge Anlı İle Tatlı Sert 3. sıradaydı. Kusursuz Kiracı dizisinin, Salı akşamlarının reyting rekabetinde zorlu bir sürece girdiği, Üç Kız Kardeş dizisinin yayınının başlamasıyla daha çok ön plana çıktı! Ancak yine de izleyicinin 2 bölüm boyunca merakla izlediği dizideki gizem ve sırlarla dolu hikaye merakla takip ediliyor.

Kusursuz Kiracı dizisi giderek daha da gizemli bir hale geliyor! İzleyici şifreleri çözmeye çalışıyor! 11

tv8’in sevilen yarışma programı Masterchef Türkiye de güçlü bir rakip olarak yer aldı listede. Ayrıca Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber ve Müge Anlı İle Tatlı Sert programları da yine reytinglerde Kusursuz Kiracı’yı zorlayan yapımlardan.

Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’yü bir araya getiren dizide Mona’nın öldürdüğünü sandığı Muzaffer’in 4. bölümde ortaya çıkacağı fragmanda görüldü. Neler olduğunu anlamaya çalışan Mona, Yakup’un da bir şeyler sakladığının farkında. Çocukluğuna ait bir resmin ve Eylül’ün eşyalarının tavan arasındaki bir kutudan çıkmasıyla Mona’nın da izleyicinin de aklı iyice karıştı!

Yeni bölümden gelen sahnelerde büyük bir öfkeyle evde başka ipuçları arayan Mona, Yakup’a sinirleniyor. Eylül’ün “Bu apartman normal değil, sen de boşuna o apartmanda değilsin” sözleri izleyiciye büyük bir tüyo verirken Yakup’un “Kız anlayacak, kız zehir gibi. Anlarsa bütün plan patlar!” sözleri de ayrıca dikkat çekmekte.

Mona, Yakup’a “Sen beni bu eve tesadüfen getirmedin. Yukarıda benim çocukluk fotoğraflarım. Aşağıda ben. Bakalım Yakup efendi senin ne gibi hazinelerin var başka?” sözleriyle seslenirken, izleyici için de yeni bir gizemin ipuçlarını yakalamaya çalışıyor…

4. bölümü 20 Eylül Salı akşamı yayınlanacak olan Kusursuz Kiracı dizisi giderek daha gizemli hale gelmekte… Kadrosunda hepsi birbirinden deneyimli başarılı oyuncular Bennu Yıldırımlar, Ruhi Sarı, Rüçhan Çalışkur, Beyti Engin, Özlem Tokaslan, Umut Kurt’un da yer aldığı dizide ayrıca Melisa Döngel de Eylül karakteri ile ön plana çıkıyor…

Diziyi izleyenler, merakla takip ederken pek çok tahminde de bulunuyorlar. Bazılarını aşağıda da göreceğiniz tahminlerde Yakup’un kundakçı olduğu, Leyla’nın gerçek olmadığı ve sadece Mona’nın hayali arkadaşı olduğunu söyleyenler de çoğunlukta.

Tavan arasında tüm komşuların aradığı altınların Mona’nın çocukluğuyla ilgili olduğu, o apartmana boşuna getirilmediği de tahminler arasında. İzleyicinin yaptığı yorumlarda diziyi merakla takip ettikleri, sırları çözmeye çalıştıkları, heyecanla yeni bölümü bekledikleri görülüyor…

MF Yapım imzalı ve yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın yaptığı Kusursuz Kiracı dizisi, izleyiciyi gizemli hikayesi ile sürüklemekte. Yeni fragmanıyla da merakı arttırdığı yorumlara yansıyor…

İşte o yorumlardan bazıları…

Kusursuz Kiracı dizisi giderek daha da gizemli bir hale geliyor! İzleyici şifreleri çözmeye çalışıyor! 12

Kusursuz Kiracı dizisi giderek daha da gizemli bir hale geliyor! İzleyici şifreleri çözmeye çalışıyor! 13

Kusursuz Kiracı dizisi giderek daha da gizemli bir hale geliyor! İzleyici şifreleri çözmeye çalışıyor! 14

Kusursuz Kiracı dizisi giderek daha da gizemli bir hale geliyor! İzleyici şifreleri çözmeye çalışıyor! 15