Ana sayfa Dizi Haberleri Dünyayla Benim Aramda dizisini izleyenler en çok kime şaşırdı?

Dünyayla Benim Aramda dizisini izleyenler en çok kime şaşırdı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus platformunda izleyicilerle buluşan Dünyayla Benim Aramda dizisinin ilk bölümü paylaşıldı ve izleyiciler beklenenden çok daha iyi bir proje bulduklarını belirten yorumlarla, sosyal medyada övgü dolu yorumlar yaptı.

14 Eylül’de yayınlanan dizinin ilk bölümünün ardından özellikle twitter ortamında diziyi izleyenler tarafından övgü içerikli birçok mesaj paylaşıldı ve bu da dizinin en konuşulan konular arasında ilk sıraya çıkmasına neden oldu. Diziyle ilgili Demet Özdemir ile Buğra Gülsoy yaptıkları açıklamalarla hikaye konusunda bazı detaylar vermişlerdi. Günümüz ilişkilerinin sorgulandığı dizi hem eğlenceli bir yapım hem de acılı sahnelerle dolu.

İzleyiciler en çok da senarist Pınar Bulut’a şaşırdı. En başlarda klişe bir romantik aşk hikayesi gibi tahmin edilen dizi hiç de öyle bir yapım olmadığını daha ilk bölümden ispatladı. İzleyenlerin günümüz ilişkilerinin geldiği noktaya dokunan yanları ve sürprizleri ile dizinin çok farklı bir yapım olduğunu daha ilk bölümden fark ettiğini söylemek gerekiyor. Bu noktada da dizi en çok da senaryosunun farklılığı ile şaşırtmış durumda. Pınar Bulut da çok iyi bir iş çıkarmış ve sosyal medyada de övgüler kazandı.

Dünyayla Benim Aramda dizisini izleyenler en çok kime şaşırdı? 8

Akıcı bir hikaye dili olması nedeniyle izleyiciler sıkılmadan seyredebildiklerini ve proje için çok özenildiğinin de görüntüler ve sahnelerdeki detaylarla anlaşıldığını düşünüyor. Oyunculuk performansları ile tüm isimlerin işini iyi yaptıkları dizide karakter ile oyuncu uyumu da başarının bir başka nedeni olarak öne çıktı.

Demet Özdemir ve Hafsanur Sancaktutan son dönemin iki başarılı kadın oyuncusu olarak bu projede de yeteneklerini sergiliyor ve izleyenleri bir hayli şaşırtıyor. Görüntü kalitesinin de fazlasıyla dikkat çektiği dizi Disney Plus’ın ikinci yerdi dizisi olarak yine çok geniş bir hayran kitlesi tarafından sosyal medyada büyük destek buluyor.

Dünyayla Benim Aramda dizisini izleyenler en çok kime şaşırdı? 9

Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Muhteşem bir yapım olmuş. Çekimleri, müzikleri, karakterler hepsi çok iyi. Türkiye’de yapılmış en iyi dijital dizilerden birisi. Yeni bölümleri sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Demet Özdemir’in canlandırdığı İlkin karakteri, yıllardır devam eden ilişkisinde oyunculuk yapan sevgilisi Tolga’nın içine düştüğü suskunluğun nedenini anlamaya çalışıyor ama başarılı olamayınca bir oyun oynamaya karar veriyor. İşte bu oyun da dizinin hikayesini çok ilginç bir hale getiriyor .

Buğra Gülsoy canlandırdığı Tolga karakteri ile içine düştüğü durumu sevgilisi ile konuşmadığı için büyük hata yapıyor. İlişkilere eleştireler bakış açısı da taşıyan senaryosu ile Dünyayla Benim Aramda dizisi beklenenden çok daha farklı bir proje oldu.