Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kusursuz Kiracı dizisine başlayan Dilan Çiçek Deniz, ser verip sır vermedi!

Kusursuz Kiracı dizisine başlayan Dilan Çiçek Deniz, ser verip sır vermedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz yakında yeni dizisi Kusursuz Kiracı ile yeniden hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor… Serkay Tütüncü ile başrolü paylaşan oyuncu, sete çıktı ve dizinin çekimlerine de başlandı. Yaz aylarında yayınlanması beklenen dizide iki üniversite öğrencisinin internet gazetelerinde haber peşinde koştuğu bir hikayeyi izleyeceksiniz.

Mona karakterini canlandıracak olan Dilan Çiçek Deniz, yeni rolü için imaj değişikliği de yaptı. En son geçen sezon Alev Alev isimli diziyle televizyon ekranında yer alan oyuncu, 1 yıllık aranın ardından yeni bir diziyle tekrar hayranlarının karşısına çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Oyuncu ayrıca yakın zaman önce Gidenler isimli sinema filminde başrolde yer aldı ve o zaman saçlarını sarıya boyatarak da büyük ilgi çekti. Şimdi ise yeni rol için saçlar yeniden değiştirildi ve yeni imajıyla Dilan Çiçek Deniz yine hayranlarından büyük beğeni topladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile çocuklarla bir araya gelen oyuncu, etkinlikten çok memnun ayrıldı. Çocuklarla buluşmayı çok sevdiğini belirten oyuncu, onlarla çok iyi anlaşmasıyla da dikkat çekti.

Gazetecilere açıklamada bulunan oyuncu, “Çok duygulandım, çok güzeldi” dedi. Yaz ayında sevgilisi ile evlilik planları yapan oyuncu, dizi nedeniyle yoğun bir temponun içine girdi. Dilan Çiçek Deniz, gelinlik bakmaya başladığını ama daha çok işinin olduğunu anlattı.

Kusursuz Kiracı isimli dizinin çekimlerinin başladığını hatırlatan oyuncu, “Güzel gidiyor, yorucu gidiyor. Güzel olacak, izlersiniz umarım” dedi.

Mona karakteri hakkında detay veremeyeceğini belirten oyuncu, Kusursuz Kiracı dizisi öncesinde spoiler vermek istemedi.

Evlilik hazırlıkları yapan oyuncuya çocuk sorusu da soruldu. Şimdilik böyle bir düşüncesi olmadığı anlaşılan oyuncu, çocuk konusunun kısmet olduğunu belirtti.