Ana sayfa Dizi Haberleri Meryem Uzerli ve Mert Yazıcıoğlu yeni dizilerinde tabuları yıkacak!

Meryem Uzerli ve Mert Yazıcıoğlu yeni dizilerinde tabuları yıkacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Muhteşem Yüzyıl dizisinde elde ettiği büyük ünden sonra dizi setleriyle arasına mesafe koyan Meryem Uzerli ve son dönemin başarılı oyuncularından Mert Yazıcıoğlu’nun adı, 14 Haziran’da Türkiye’deki yayınına başlayacak olan Disney Plus için çekilecek bir diziyle anılıyor. Eğer anlaşma sağlanırsa 38 yaşındaki Uzerli ve 28 yaşındaki Yazıcıoğlu partner olacak ve tabuları yıkan bir aşka imza atacak.

Med Yapım tarafından Urla’da çekilecek RU isimli dizide Mert Yazıcıoğlu annesi kanser hastası olan, herkesi zorlayan problemleri kısa sürede çözen, üstün zekâlı Uzer karakterine hayat verecek. Uzer’in hayatını eşiyle RU adlı restoranı işleten Reyan’la karşılaşması baştan aşağıya değiştirecek. Aralarında büyük yaş farkı olan çift birbirlerine ilgi duyacak ve tabuları yıkacak bir aşkı izleyicinin karşısına çıkaracak.

Meryem Uzerli ve Mert Yazıcıoğlu yeni dizilerinde tabuları yıkacak! 8

Almanya’da yaşayan Meryem Uzerli, 2011-2013 yılları arasında rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem karakteriyle herkesin hafızasına kazındı. Başarılı oyuncu Türkiye’deki çıkışını da bu diziyle yaptı. Ancak Uzerli, tükenmişlik sendromuna yakalandığı gerekçesiyle 2013 yılında diziden ayrıldı.

Uzerli ondan sonra dizi setlerine çok mesafeli yaklaştı. 2016 yılında bu kez Gecenin Kraliçesi isimli dizide rol aldı ancak dizi reytinglerde başarılı olamadı. Bu arada Annemin Yarası ve Kovan filmlerinde rol alan Uzerli Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de bir süre yer aldı.

Meryem Uzerli ve Mert Yazıcıoğlu yeni dizilerinde tabuları yıkacak! 9

Meryem Uzerli’nin partneri olacak Mert Yazıcıoğlu da son dönemin en başarılı oyuncularından biri. Özellikle Aşk 101 dizisinde canlandırdığı Sinan karakteriyle dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu dizi dünyasına Kayıp Şehir ile adım attı.

Dizide Reyan ile kendisinden yaş olarak küçük olan Uzer arasında toplum ve çevre baskısıyla sınanan çok güçlü bir aşk yaşanacak. Reyan rolü için Medyapım’ın patronu Fatih Aksoy, Meryem Uzerli’ye teklif götürdü. İkili geçtiğimiz günlerde yemekte bir araya gelip tekrar projeyi konuştu.