Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinden sonra Çağla Şimşek, bir sezonda iki diziyle şanslı oyunculardan oldu!

Kardeşlerim dizisinden sonra Çağla Şimşek, bir sezonda iki diziyle şanslı oyunculardan oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Çağla Şimşek, uzun yıllardır dizi ve sinema sektöründe yer alıyor ve bugüne kadar da birbirinden farklı yapımlarda rol aldı. 2001 yılında dünyaya gelen Çağla Şimşek’i dizi hayranları daha çok Elif isimli yapımdaki Reyhan karakteri ile de hatırlayacaktır.

2007 yılında Elveda Derken dizisiyle başladığı yolculukta, çok küçük yaşlardan itibaren ekran önünde büyüyen Çağla Şimşek, birbirinden farklı dizilerle büyük tecrübe kazandı. Hayat Devam Ediyor isimli dizideki Lavin karakteri ile akıllara yerleşen oyuncu, Küçük Gelin’de ise Zehra karakterini canlandırmıştı.

Elif ve ardından Kardeşlerim dizisi geldi. atv’de yayınlanan Kardeşlerim dizisinin ilk sezonunda Ayşe karakterinde izlediğimiz oyuncu, 2021-2022 sezonuna ise Elkızı dizisiyle başladı. Ancak bu yapımın uzun süreli olmaması nedeniyle yeni teklifleri değerlendiren oyuncu, sezon bitmeden yeni bir anlaşma daha yaparak şanslı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Kardeşlerim dizisinden sonra Çağla Şimşek, bir sezonda iki diziyle şanslı oyunculardan oldu! 7

Yaz dizisi Tozlu Yaka için gelen teklifi kabul eden Çağla Şimşek, böylelikle Nilsu Berfin Aktaş ve muhtemelen Burak Dakak’a partner oldu… Burak Dakak ile görüşmeler devam ederken, Nilsu Berfin Aktaş ile anlaşma sağlandığı belirtiliyor.

Fox TV’de yayınlanacak olan Tozlu Yaka dizisinin yapımcısı NTC Medya olarak öne çıkıyor. Semih Bağcı’nın yönetmenliğini yapacağı dizi ile birlikte Çağla Şimşek, portföyüne yeni bir iş daha eklemiş olacak.

21 yaşındaki oyuncunun 6 yaşından itibaren setlerde yer aldığını düşünürseniz, bu konuda büyük bir tecrübe biriktirdiği de görülecektir. Oyuncu, Tozlu Yaka’da yine yeteneklerini sergileme fırsatı bulmuş olacak.