Ana sayfa Dizi Haberleri Kusursuz Kiracı ile canı sıkılan Bennu Yıldırımlar, Kanal D’nin yeni dizisiyle reyting kovalayacak!

Kusursuz Kiracı ile canı sıkılan Bennu Yıldırımlar, Kanal D’nin yeni dizisiyle reyting kovalayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tecrübeli oyuncu Bennu Yıldırımlar, 2017 ile 2019 yıllarında yayınlanan Kadın isimli dizideki Hatice karakteri ile hala milyonlarca izleyicinin aklında duruyor. Sonrasında Sadakatsiz dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Bennu Yıldırımlar, ayrıca bu sezonun başında da Kusursuz Kiracı dizisinde Madam Vula karakterini canlandırmıştı.

Düşük gelen reytingleri ve biraz da Fox TV’nin sabır göstermemesi sebebiyle Kusursuz Kiracı dizisinin yayın ömrü sadece 6 bölüm olabildi. Bennu Yıldırımlar da tüm ekip arkadaşları gibi ekranın çok farklı projelerinden birisinin bu kadar kısa sürmesinin talihsizliğini yaşadı.

Mahinur Ergun gibi hikayeleri çok beğenilen bir senaristin yazdığı Veda Mektubu isimli dizinin güçlü bir dram hikayesi olması kimseyi şaşırtmayacaktır.

Nurgül Yeşilçay ve Selim Bayraktar gibi iki tecrübeli isimli ile birlikte Bennu Yıldırımlar yeni dizisinin sürükleyici oyuncularından birisi olacak.

Seher karakteri ile hikayede yer alacak olan oyuncu, Selim Bayraktar ile partnerlik yapacak. Veda Mektubu dizisinde bu iki tecrübeli ismin ekrana yansıyacak olan uyumu ve enerjisi de şimdiden büyük merak konusu oldu.

Kendisine gelen teklifler arasında çok seçici olduğu bilinen Bennu Yıldırımlar, 2006 yılından bu yana setlerde yer alıyor ve Yaprak Dökümü isimli efsane dizideki Fikret karakteri ile de milyonların sevgisini kazandı. Oyuncu, dizi tarihine geçen Umutsuz Ev Kadınları isimli projede de uzun süre rol almış ve Nermin karakteri ile çok ilgi çekmişti.