Ana sayfa Sosyal Medya Rol gereği gelinlik giyen oyuncu Seray Kaya annesine bir ilki yaşattı!..

Rol gereği gelinlik giyen oyuncu Seray Kaya annesine bir ilki yaşattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – izleyicilerle ATV ekranında pazartesi akşamları buluşan Bir Küçük Gün Işığı dizisi, gerek hikayesi gerek oyuncu kadrosuyla kısa sürede ilgi odağı oldu.

Dizi, bir kaza sonucu kaybettiği eşinin, kendisini aldattığını ve bir çocuğu olduğunu, Güneş isimli kızın kendi üzerine kayıtlı olduğunu öğrenen Elif’in hikayesini anlatıyor.

Seray Kaya, Elif karakteriyle başarılı bir oyunculuk sergilerken, Berk Oktay ile de beğeniyle izlenen partnerler olarak izleyiciler tarafından sosyal medyada konuşuluyor. Kaya, annesi olmasa da Güneş’e olan sevgisiyle dramatik bir hikayenin kahramanı olarak Elif rolüyle büyük beğeni topluyor.

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Bir Küçük Gün Işığı’nda ‘Fırat’ ile nikah masasına oturan ‘Elif’ karakterini canlandıran Seray Kaya rol gereği gelinlik giydi.

Rol gereği gelinlik giyen oyuncu Seray Kaya annesine bir ilki yaşattı!.. 8

Instagram hesabında gelinlikli pozlarını yayınlayan oyuncu aynı zamanda annesinin kendisini ilk defa gelinlikle gördüğünü de söyledi. Oyuncu bu durumun, evde garip bir hava estirdiğini belirtti.

Rol gereği gelinlik giyen oyuncu Seray Kaya annesine bir ilki yaşattı!.. 9

Her hafta heyecan verici sürpriz gelişmelerin yaşandığı Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Seray Kaya ve Berk Oktay ikilisine Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Açıkgöz, Şeyma Korkmaz Mete, Azra Aksu, Güneş Hayat, Yılmaz Bayraktar, Beren Kotan, Gizem Ünsal ve Yiğit Yapıcı’nın aralarında bulunduğu oyuncu kadrosu eşlik ediyor.