Ana sayfa Sosyal Medya Güzel oyuncu Ceren Benderlioğlu eşinin yeni projesini böyle tebrik etti!

Güzel oyuncu Ceren Benderlioğlu eşinin yeni projesini böyle tebrik etti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Güzel oyuncu Ceren Benderlioğlu eşi Emir Benderliğlu’nun rol aldığı en son projesi Yılbaşı Gecesi adlı filmin önceki akşam gerçekleşen gala gecesinde eşini yalnız bırakmadı.

Oyuncu, eşini tebrik ettiği anları instagram hesabında da paylaştı. Ceren Benderlioğlu paylaşımına; “Zafer gecesiiii çok yorulduuu ama sonuççç muhteşemmmm yakında muhteşemmm bir film geliyorrrr” notunu düştü.

En az eşi kadar heyecanlı olduğu gözlenen oyuncunun paylaşımının altına Emir Benderlioğlu’da, “Canımın içisin” yorumunu yaptı.

Güzel oyuncu Ceren Benderlioğlu eşinin yeni projesini böyle tebrik etti! 8

Ünlü komedyen Gülse Birsel’in merakla beklenen yeni filmi Yılbaşı Gecesi, 30 Aralık’ta Disney Plus’ta yayınlanacak. Yılbaşı Gecesi’nin kadrosunda Gülse Birsel ile birlikte, Ayta Sözeri, Büşra Pekin, Serkan Keskin, Alina Boz, Şebnem Bozoklu, Cengiz Bozkurt, Boran Kuzum, Alican Yücesoy, Derya Karadaş, Fatih Artman, Serkan Keskin, Zeynep Güngör, Nazmi Sinan Muhçı, Kubilay Tunçer, Emir Benderlioğlu bulunuyor.

Güzel oyuncu Ceren Benderlioğlu eşinin yeni projesini böyle tebrik etti! 9

Filmin önceki akşam gerçekleşen galasında tüm oyuncular hazır bulundu. Geceden pek çok görüntü sosyal medyada da paylaşıldı. Gülse Birsel’de yukarıdaki fotoğrafı sosyal medyada paylaşarak altına; “Galamızı yaptık ve sabah 04.00’da bu post’u atmamdan da anlaşılacağı gibi, of keyfimiz çoook yerindeee! Bizim gibi derdi tasayı atmak, neşe saçmak isteyenleri 30 Aralık’tan itibaren #YılbaşıGecesi’ne bekliyoruz. @disneyplustr Ve @alinaboz , sen zorla şu selfie’yi çekmesen salona girerkenki heyecanlı anımızın tek karesi olmayacaktı datlum benim” notunu düştü.