Ana sayfa Dizi Haberleri Kusursuz Kiracı’yı izlerken sizin de içinize bir kurt düştü mü?

Kusursuz Kiracı’yı izlerken sizin de içinize bir kurt düştü mü?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün rol aldıkları Kusursuz Kiracı dizisi hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile izleyicinin beğenisini kazanan bir yapım oldu ilk bölümüyle. Bennu Yıldırımlar, Ruhi Sarı, Özlem Tokaslan, Beyti Engin, Hasan Şahintürk gibi hepsi de birbirinden başarılı usta isimlerin hikayeye derinlik kattığı Kusursuz Kiracı, başroldeki genç isimlerle birlikte zengin bir kadro ortaya koydu.

30 Ağustos Salı akşamı ilk bölümü yayınlanan dizinin çekimleri aslında aylar önce başlamıştı. İlk iki bölümü çekilen ancak yayınlanmayan dizi, önce yaz dizisi olarak planlansa da Eylül sezonuna kaydırılmıştı. Sezonda gizemli hikayesi ile izleyenleri çekmesi beklenen Kusursuz Kiracı’da Dilan Çiçek Deniz Mona, Serkay Tütüncü ise Yakup isimli iki gazeteciye hayat vermekte.

Yetimhanede büyüyen ve zor bir çocukluk getiren Mona’nın hikayesi zaman zaman flashback sahnelerle dizide yer almakta. Kendi çabalarıyla ayakta kalmaya çalışan Mona’nın evinden atılmasına şahit olan Yakup, onu kendi evinde kiracı olmaya ikna ediyor.

Ancak binaya daha girerken yaşanan esrarengiz hava ile birlikte tüm komşuların da yine gizemli hareketleri, söylemleri Mona’nın kafasını karıştırıyor. İzleyiciye de ipuçları veren söylemler, daha önce kimsenin pek anlatmak istemediği tuhaf bir şeylerin döndüğünü gösteriyor binada. Mahalle bakkalının da bina hakkındaki gizemli sözleri, Mona’yı iyice kuşkulandırıyor. Finalde Mona’nın yüzünde maske ile evine giren adam ile yaşadığı kavga sonrası onu öldürdüğünü sanması, maskenin altından Muzaffer’in çıkması, olayları daha da tuhaf bir yere taşıyor.

Kusursuz Kiracı'yı izlerken sizin de içinize bir kurt düştü mü? 84

Bu arada izleyicinin gözünden de kaçmayan bazı ayrıntılar, ilerleyen bölümlerde bazı şaşırtıcı durumların yaşanacağını da işaret etmekte! Yakup’un bazı sahnelerdeki mimikleri, Mona’nın daha önceki kiracının gece yarısı kaçıp gitmesi ile ilgili sorusu üzerine takındığı tavır, bina ile ilgili esrarengiz olayları yorumlayışı, olayın içinde başka bir iş olduğu kanısını yaşatmakta!

Diziyi izleyenler, çok başarılı buldukları Serkay Tütüncü’nün bazı sahnelerdeki yüz hallerine, bakışına dikkat çekerek, hiç güven vermediği ve büyük kuşku yaşattığı görüşünde! Yakup’un içinden nasıl bir gizem çıkacak bilinmez ama izleyicinin işaret ettiği bir sahnedeki hali, herkese aynı şeyi düşündürüyor: Bu işin içinde başka bir iş var!

İşte izleyiciden gelen yorumlardan bazıları..

Kusursuz Kiracı'yı izlerken sizin de içinize bir kurt düştü mü? 85

Kusursuz Kiracı'yı izlerken sizin de içinize bir kurt düştü mü? 86

Kusursuz Kiracı'yı izlerken sizin de içinize bir kurt düştü mü? 87

Kusursuz Kiracı'yı izlerken sizin de içinize bir kurt düştü mü? 88

Kusursuz Kiracı'yı izlerken sizin de içinize bir kurt düştü mü? 89