Ana sayfa Dizi Haberleri Usta oyuncu Ercan Kesal, Çukur’un ardından atv’nin çok konuşulacak dizisiyle dönüyor!

Usta oyuncu Ercan Kesal, Çukur’un ardından atv’nin çok konuşulacak dizisiyle dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ekranın fenomen yapımlarından birisi olan Çukur dizisinde oynadığı İdris Koçovalı karakteriyle izleyicinin bir kez daha hayranlığını kazandı usta oyuncu Ercan Kesal. Diziden karakterin ölümünden sonra ayrılsa da hiç unutulmadı. Her sahnesiyle ayrı bir oyunculuk dersi veren Ercan Kesal, geçtiğimiz sezon da Üç Kuruş dizisinde rol aldı.

Ancak oyuncunun sürekli bir rolü olacağı düşünülürken sadece bir bölümde Halit karakteri ile dizide yer aldı. İzleyiciler için hem sevindiren hem de gidişiyle üzen oyuncu, bu kez ekrana çok iddialı bir dizinin başrolü olarak geliyor!

Atv için uzun zamandır hazırlıkları sürdürülen ve ismi önce Hakime Hanım olarak anılan Aldatmak dizisinin kadrosunda Ercan Kesal’ın da yer alıyor olması, diziyle ilgili beklentileri de büyütmekte. Ayrıca bir başka usta isim Mustafa Uğurlu’nun da başrolde yer aldığı Aldatmak dizisi, şimdiden izleyicinin merakını cezbetmiş durumda.

Ercan Kesal’ın güçlü oyunculuğu ile hangi karaktere hayat vereceği merak konusu. Ancak hikayenin üzerine kurulduğu Hakime Güzide’ye hayat veren Vahide Perçin ile başrolde yer alıyor olmaları, iki usta ismi buluşturan Aldatmak dizisine olan heyecanı ve beklentiyi de yükseltiyor.

Usta oyuncu Ercan Kesal, Çukur'un ardından atv'nin çok konuşulacak dizisiyle dönüyor! 8

Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi hepsi birbirinden başarılı ve usta ismi bir araya getiren Aldatmak dizisi için heyecan yüksek! Bir süre önce çekimleri başlayan ve afişleri de yayınlanan diziden gelecek ilk tanıtım da merakla beklenmekte.

Ekranda son dönemde revaçta olan Hukuk temalı diziler arasına girmeye hazırlanan Aldatmak’ta Ercan Kesal’ın kimi oynayacağı büyük merak konusu oldu. Yönetmenliğini Murat Saarçoğlu’nun üstlendiği Tims&B Productions imzalı dizide ayrıca Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok da rol alıyor.

Usta oyuncu Ercan Kesal, Çukur'un ardından atv'nin çok konuşulacak dizisiyle dönüyor! 9

Senaryosunu Yıldız Tunç’un kaleme aldığı dizide, Vahide Perçin’in oynadığı Güzide Yenersoy isimli bir hakimin bir tesadüf sonrası mutlu ailesinin bir yalan üstüne kurulduğunu öğrenmesiyle her şey tepetaklak olacak. Perçin’in hayat vereceği Güzide Yenersoy karakterinin eşi Tarık Yenersoy’a Mustafa Uğurlu hayat veriyor.

Ercan Kesal ise Ali Sezai Okuyan karakterine hayat verecek. Güzide ve Tarık çiftinin okuldan arkadaşı olan ve 30 yıl sonra yeniden Güzide ile yolları kesişen Sezai’nin hikayedeki asıl yeri ise bölümler ilerledikçe göreceğiz.

atv’nin diziyle ilgili verdiği bilgilerd Sezai karakteri şöyle aktarılıyor: Sezai, Nevşehir ve Ankara’da hukuk büroları olan çok başarılı bir avukattır. Şiir ve edebiyat düşkünü, eşiyle ayrı, iki çocuk sahibi bir babadır. Güzide ve Tarık ile okuldan arkadaşlardır. Zamanında çok yakın bir dostlukları olsa da Güzide ve Tarık sevgili olunca gruptan uzaklaşmıştır. Otuz yıl sonra Güzide’yle yolu tekrar kesişince hayatında yepyeni bir sayfa açılacaktır.