Ana sayfa Dizi Fragmanları Gecenin Ucunda’nın ilk tanıtımında dikkat çeken ayrıntı! “Hiç anlatılmamış, gerçek bir hikaye!”

Gecenin Ucunda’nın ilk tanıtımında dikkat çeken ayrıntı! “Hiç anlatılmamış, gerçek bir hikaye!”

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Peride Celal’in aynı isimli romanından uyarlanan Gecenin Ucunda dizisi, uzun zamandır izleyenlerin merak ettiği bir yapım olarak konuşuluyordu. Yaz başından beri gündemde olan dizinin ilk olarak başrol oyuncusu Neslihan Atagül ile anılmaya başlamasından sonra, partnerinin Kadir Doğulu olacağının öğrenilmesi, diziye olan ilgiyi de arttırdı.

TMC Film ve Kadir Doğulu’nun Âlim Yapım ortaklığında çekilen dizi, Star TV’nin yeni sezondaki iddialı projesi olarak ön plana çıkıyor. Dizinin ilk tanıtımı, dün akşam ekrana geldi. Neslihan Atagül’ün sosyal medya hesabından gün içinde tanıtımın yayınlanacağını duyurmasının ardından heyecan da artmıştı.

Sonunda ekrana gelen tanıtımda, bir tekne ile bir yalıya yaklaşan bir kadın ve yalıdaki kişilerin onu karşılamak için bekledikleri sahnede, izleyici bazı ipuçları aradı. Atagül’ün hayat verdiği Macide’nin hikayesinin anlatıldığı ‘Gecenin Ucunda’da iş hayatında mutlu olamayıp başkalarını iyileştirmenin peşine düşen Macide’nin kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girmesi konu ediliyor.

Tanıtımda, Macide’nin tekneden inip elini tutan kişi ile (Kadir Doğulu) ilk bakışması, izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Birbirlerine ilgiyle bakan bu iki kişi arasında bir aşk yaşanacağı anlaşılırken, yalıdakilerin de o anda garip bir tedirginlik içine girmiş olmaları yine dikkatlerden kaçmayan bir ayrıntı oldu. Tuba Ünsal’ın Kadir Doğulu’nun kolunda girdiği sahneden, ikilinin arasında bir ilişki olduğu da anlaşılıyor.

Gecenin Ucunda'nın ilk tanıtımında dikkat çeken ayrıntı! "Hiç anlatılmamış, gerçek bir hikaye!" 59

Çekimleri 10 Ağustos’ta başlayan diziden gelen tanıtım sonrası izleyenlerden en çok Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün, Fatih Harbiye dizisinden sonra yeniden aynı sette buluşmuş olmalarıyla ilgili sevindiklerini belirten yorumlar dikkat çekiyor. İzleyicinin iki ismi tekrar aynı dizide görmekten duydukları mutluluk, yorumlarına yansımakta.

İstanbul’un eşsiz Boğaz manzarasında çekilen tanıtımda, dizinin zengin oyuncu kadrosu da ilk kez seyirci karşısına çıktı. Sekiz yıl sonra Gecenin Ucunda dizisinde buluşan Doğulu çiftinin yanı sıra hikayenin merkezinde yer alan oyuncular da tanıtımda yer aldı. Bu isimler arasında usta oyuncular Zuhal Olcay, Levent Özdilek ile birlikte Bestemsu Özdemir, Tuba Ünsal, Kaan Taşaner de görülmekte.

Yönetmenliğini Barış Erçetin üstlendiği, senaryosu Başar Başaran ile Emre Özdür’a ait ‘Gecenin Ucunda’nın oyuncu kadrosunda yer alan tüm isimler şöyle:

“Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Bertan Asllani, Özge Özder, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz, Aysun Metiner, Gonca Yakut, Aleyna Özgeçen, Abdulkerim İlhan, Hazal Şenel, Seyda Bayram, Cem Avnayim, Tugay Bahşi, Ufuk Tevge, Kuzey Kaya, Ubeyt Ünal, Oya Ünal.”

Gecenin Ucunda'nın ilk tanıtımında dikkat çeken ayrıntı! "Hiç anlatılmamış, gerçek bir hikaye!" 60

Henüz yayın tarihi netleşmeyen diziden gelen set fotoğrafları da izleyenleri heyecanlandırarak sosyal medyada da etkileşim oluşturmakta. Göz alıcı mekanları da dikkat çeken dizinin hikayesinin bir yalıda geçecek olması da yaşanacak görsel şölenin habercisi. Etkileyici ve masalsı bir aşk hikayesinin aktarılacağı Gecenin Ucunda dizisinin ilk tanıtımını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz….