Ana sayfa Sosyal Medya Kutsi ile Hande Doğandemir çok iyi bir dizi çifti oldu!

Kutsi ile Hande Doğandemir çok iyi bir dizi çifti oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında yeni bir dizi çifti doğuyor. Hande Doğandemir ile Kutsi ikilisi başrolünde yer aldıkları Star TV dizisi için bir araya geldi… Annemizi Saklarken isimli dizinin çekimleri için iki ünlü isim bir araya geldi. Verdikleri poz ile ekranın yeni dizi çifti olduklarına gönderme yapan ikili, birbirlerine yakıştırıldı…

Etkileyici bir hikaye ve güçlü bir oyuncu kadrosu ile yakında Star TV’de yayınlanacak olan Annemizi Saklarken dizisinde Dündar karakterinde Kutsi’yi izleyeceksiniz. Geçtiğimiz 2 sezon TRT1 ekranında Benim Adım Melek isimli dizide başrolde yer alan oyuncu, çok etkili bir dram performansı ortaya koydu. Yeni sezonda Kutsi yine bir dram dizisinin başrolünde bulunuyor.

Kutsi ile Hande Doğandemir çok iyi bir dizi çifti oldu! 8

Geçtiğimiz sezon Kırmızı Oda dizisine konuk oyuncu olarak katılan Hande Doğandemir, ayrıca Hükümsüz isimli Exxen’in dijital dizisinde de başrolde yer aldı… Oyuncu sinema filmlerine odaklandığı son dönemde yeni dizi teklifini de kabul ederek tekrar ekrana dönüş yapacak.

2018 yılında Cam Kırıkları ve 2019 yılında Yüzleşme isimli iki yapımda başrolde yer alan Hande Doğandemir, her iki projenin de kısa süreli olmasının şanssızlığını yaşadı.

Oyuncu uzun bir aradan sonra ekranda hayranları için daha uzun süreler yer almak hedefiyle Star TV ekranına gelecek.

İki ünlü oyuncunun dizi için çekilen fotoğraflarına ilgi de büyük oldu. Dizi hayranları yeni çifti beğendiklerini belirten yorumlar yaptı.

Kutsi ile Hande Doğandemir çok iyi bir dizi çifti oldu! 9

Star’ın yeni dizisi ‘Annemizi Saklarken’, güçlü oyuncu kadrosu ve merak uyandıran hikayesiyle yakında başlıyor.

Yapımcılığını Ojo Pictures’ın üstlendiği “Annemizi Saklarken” dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor: “Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Sevimli, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevin, Özgür D.Foster ve Güngör Bayrak.”