Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı bitti ama Aslıhan Güner ile İsmail Demirci’nin yeni dizi tercihi aynı oldu!

Kuzey Yıldızı bitti ama Aslıhan Güner ile İsmail Demirci’nin yeni dizi tercihi aynı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz iki sezon boyunca izleyicilerle Show TV ekranında buluşan Kuzey Yıldızı dizisinde iki başrol oyuncusu İsmail Demirci ile Aslıhan Güner çok başarılı bir performansa imza attı.

Komedi performansları ile göz dolduran ikili, ekranda adeta ışık saçtı. Kuzey ve Yıldız karakterleri izleyicilerin gönlüne girdi. Haziran ayında Kuzey Yıldızı final yaptığında geride gözü yaşlı birçok izleyici bıraktı. Aslıhan Güner ile İsmail Demirci ise, Kuzey Yıldızı öncesinde diziler konusunda o kadar da çok izleyicinin gözünün önündeki isimler değildi.

Sinema filmleriyle hatırlanan ikili, Kuzey Yıldızı sayesinde dizi izleyicileri tarafından da yakından takip edilmeye başlandı ve hayran kitlelerini artırdı. Show TV’nin aldığı final kararına herkes şaşırdı ama, iki ünlü isim kısa sürede yeni dizilerini bulmakta hiç zorluk yaşamadı.

Kuzey Yıldızı bitti ama Aslıhan Güner ile İsmail Demirci'nin yeni dizi tercihi aynı oldu! 5

Aslıhan Güner, Uzak Şehrin Masalı isimli dizi ile anlaştı. Oyuncu, Kars’ta başlayan çekimlerde de yer aldı ve güçlü bir dram yapımı ile yeniden hayranlarının karşısına çıkacak. Kızıl saçlarını normal haline döndürerek yeni imajıyla da dikkat çeken Aslıhan Güner, Umay karakteriyle ekrana geri dönecek. Barış Kılıç ile başrolü paylaşan oyuncunun komedi performansından sonra dram performansı da merakla bekleniyor.

İsmail Demirci’nin de yeni sezondaki dizi tercihi dram üzerine oldu… Kuzey Yıldızı’nda komedi rolüyle bir hayli etkili olan oyuncu, bu yapım sayesinde hayran sayısını da artırmayı başardı. Demirci adına çok başarılı geçen projenin ardından yeni dizi anlaşması da dikkat çekti.

Kuzey Yıldızı bitti ama Aslıhan Güner ile İsmail Demirci'nin yeni dizi tercihi aynı oldu! 6

Med Yapım tarafından büyük titizlikle hazırlanan Yalancı ve Mumları isimli dizinin başrolü için oyuncu ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. İsmail Demirci, Mistresses isimli yabancı diziden uyarlanan Yalancı ve Mumları’nın etkileyici oyuncu kadrosuna katıldı.

Ceren Moray, Feyyaz Duman, Şafak Pekdemir ve Burcu Gölgedar ile zaten anlaşmalar yapılmıştı. Başrole İsmail Demirci’nin de katılması ile kadro daha da güçlendi.

Yalancı ve Mumları, dört kadının hikayesini anlatıyor. 30’lu yaşlarındaki dört kadının hayatlarını ve karmaşık ilişkilerini konu alan dizinin orijinali 2018 yılında Güney Kore’de yayınlanmıştı.