Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinde Gökhan gitti yerine onu aratmayacak bir başka sorunlu tip geliyor!

Son Yaz dizisinde Gökhan gitti yerine onu aratmayacak bir başka sorunlu tip geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Ünlü oyuncu Olgun Toker, kış sezonunda Arıza dizisinde Burak Ersoylu karakteri ile geniş bir kitleyi etkilemeyi başarmıştı. Oyuncu, psikopat bir karakteri öyle güzel canlandırdı ki, dizi izleyicileri gerçekten o kişi olduğuna bile inanabilirdi.

Son Yaz dizisinin ilk sezonunda ayrılan isimlerden birisi de Gökhan Şen karakterine hayat veren Olgun Toker oldu… Toker, aynı Arıza’da olduğu gibi kötü adam karakteri ile Son Yaz’da güçlü bir karakter oyunculuğu sergiledi. Alperen Duymaz”ın canlandırdığı Akgün’ün karşısına çıkan ve ona büyük zorluklar yaşatan Gökhan, kötülük saçtı…

Son Yaz dizisinin ikinci sezonunda yine hikayeyi sarsacak bir başka karakter daha geliyor. Bu karaktere hayat verecek isim de ortaya çıktı. Arka Sokaklar dizisinde 9 yaşından bu yana Tekin rolünü canlandıran Onur Bay, dizinin yeni transferi oldu.

Son Yaz dizisinde Gökhan gitti yerine onu aratmayacak bir başka sorunlu tip geliyor! 7

Onur Bay, Haziran ayında Arka Sokaklar’dan yeni roller canlandırmak için ayrıldı. Oyuncunun yeni dizisinin de Son Yaz olduğu ortaya çıkınca herkes şaşırmıştı.

Onur Bay’in yeni sezonda Alperen Duymaz’ın hayat verdiği Akgün’ün karşısına çıkacak ve onunla rekabet edecek bir karakter ile hikayeye geleceği ortaya çıktı.

Gökhan kötü bir adamdı ve Akgün’ün çok yıprattı.Ancak yeni karakter çok daha zorlu birisi olacak ve Akgün’ün karşısına dikilecek. Onur Bay ile Alperen Duymaz sahneleri de yeni sezonda çok konuşulacak.