Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı’dan erken ayrılan Tamer Karadağlı bomba gibi projeyle geliyor!

Savaşçı’dan erken ayrılan Tamer Karadağlı bomba gibi projeyle geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların en deneyimli oyuncularından biri Tamer Karadağlı. Her ne kadar çok sık yeni projede yer almasa da büyük bir hayran kitlesine sahip.

İlk olarak Ferhunde Hanım ve Kızları dizisiyle tanınan, sezonlarca devam eden Çocuklar Duymasın’la kariyerini sağlamlaştıran Tamer Karadağlı son olarak ekranların en sevilen dizilerinden Savaşçı’yla karşımıza çıkmıştı.

Savaşçı dizisinin 5. sezonunda kadroya katılan Karadağlı, Albay Oktay Göktürk karakterini canlandırdı. Tamer Karadağlı, yapımcı çok yakın arkadaşı olduğu için ve senaryoda da role ikna olduğu için projeyi kabul ettiğini açıklamıştı. Ancak oyuncunun Savaşçı projesindeki yeri sadece altı bölümlük oldu.

Dizide altı bölüm rol aldıktan sonra ayrılan Karadağlı’nın vedası izleyiciyi çok üzmüştü.

Ancak Tamer Karadağlı’nın yeni projesi belli oldu bile. Ünlü oyuncu Netflix’te yayınlanması planlanan Andropoz isimli dizide rol alıyor.

Savaşçı'dan erken ayrılan Tamer Karadağlı bomba gibi projeyle geliyor! 7

Altı bölümlük olarak planlanan dizinin çekimleri halen Marmaris’te devam ediyor. Dizinin hikayesi, aynı zamanda başrolde yer alan Engin Günaydın’a ait.

Derya Karadaş ve Gülçin Santırcıoğlu gibi iki güçlü kadın oyuncunun da yerini aldığı Andropoz bir ailenin başından geçen ilginç olayları konu alıyor.

Bugüne kadar hep sert adam karakterlerini canlandıran Tamer Karadağlı’nın, bu yeni ve sıra dışı yapımda nasıl bir rol canlandıracağı merak ediliyor.