Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisi bitti, ünlü oyuncular başka diziler tarafından kapışıldı

Kuzey Yıldızı dizisi bitti, ünlü oyuncular başka diziler tarafından kapışıldı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında 2 sezon yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisinin oyuncularının önemli projeler ile anlaşmaları dikkatlerden kaçmıyor… Eğlenceli hikayesi ile milyonları etkileyen dizi, hafızalarda güzel anılar bıraktı. Oyuncular ise yeni sezonun iddialı projeleri ile yaptıkları anlaşmalarla dikkat çekiyor.

Kuzey Yıldızı dizisinde Pembe olarak izlediğimiz Zeynep Kankonde, yaz döneminin en iddialı dizisi olarak ortaya çıkan Aşk Mantık İntikam ile anlaştı. Ekranda Menekşe karakteri ile başarılı bir performans sergileyen oyuncu, yine yeteneklerini konuşturuyor.

Aslıhan Gürbüz, Fox TV ekranında yayınlanacak olan Uzak Şehrin Masalı ile anlaştı. Oyuncu yeni dizisinin çekimleri için Kars’ta bulunuyor ve yeni imajı ile de çok dikkat çekti.

İsmail Demirci ise yine aynı kanalda ekrana gelecek olan Yalancılar ve Mumları’nda başrolde yer alıyor. Demirci, Kuzey Yıldızı projesi ile bir anda kariyer sıçraması yaptı ve yeni sezonda da çok iddialı bir yapıma katılmayı başardı.

Kuzey Yıldızı’nda rol alan isimlerin yeni dizilerini kısa sürede bulmuş olmaları hemen dikkatleri çekiyor. Yeni isimlerden Nilsu Berfin Aktaş’ın Star TV için hazırlanan Benim Hayatım isimli dizinin başrolünde yer aldığı da ortaya çıktı.

Dizide Sefer olarak izlediğimiz Toygan Avanoğlu ise yeni sezon için çok farklı bir tercih yaptı. Ünlü oyuncu Güldür Güldür Show isimli Show TV’nin çok iddialı programına katıldı.

Cengiz Bozkurt, dizi bittikten sonra Leyla ile Mecnun’un yeni dönemi için sete çıktı. Ayrıca ünlü oyuncu, Kim Bu Aile isimli sinema filmi için de anlaşma yaptı. Bozkurt, Kuzey Yıldızı dizisine ikinci sezonda katılmış ve Cevher karakterine hayat vermişti.

Aslıhan Kapanşahin’in ismi ise Kardeşlerim dizisi için geçiyor. atv dizisine katılabileceği belirtilen genç oyuncu Kuzey Yıldızı dizisinde Mine karakterini canlandırdı.

Kapanşahin Show TV dizisinde başarılı bir iş çıkardı ve yeni dönemde Kardeşlerim dizisinde yer alabilir ise büyük bir adım daha atmış olur. Ancak henüz bu transferin bir iddia olduğunu, net bilgiler olmadığını belirtelim.