Ana sayfa Dizi Haberleri 9 dizisi final yapan Star TV için hazırlanan sürpriz dizi ortaya çıktı!

9 dizisi final yapan Star TV için hazırlanan sürpriz dizi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Star TV ekranlarında geçtiğimiz sezon yayınlanan ve final yapılan dizilerin sayısı 9 olarak biliniyor. Elinde yaz döneminde başlayan Ada Masalı ve Kazara Aşk dışında başka dizi kalmayan Star TV, yeni dönem için iddialı projeler hazırlatıyor.

Kağıt Ev, Seni Çok Bekledim, Akrep, Sol Yanım, İyi Günde Kötü Günde, Menajerimi Ara, Babil, Sefirin Kızı, Güvercin isimli diziler geçen sezon yayınlanan ve final yapan yapımlar oldular.

Star TV’nin yeni dönem için hazırladığı projelerden birisinin de Bahadır Özdener imzalı olduğu ortaya çıktı. Kurtlar Vadisi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi iki önemli yapımın senaristi olan Bahadır Özdener, kendisine ait yapım firması ile yeni bir dizi hazırlığı yapıyor.

9 dizisi final yapan Star TV için hazırlanan sürpriz dizi ortaya çıktı! 8

BVB isimli şirketi üzerinden Star TV ile yeni bir dizi için anlaşma yapan Özdener ilk kez yapımcı kimliği ile sektörde yer alacak. Bugüne kadar ortaya koyduğu etkili senaryolarla dizi hayranlarının yakından tanıdığı Özdener’in yapımcı olduğu projenin ismi Benim Hayatım olarak belirlendi.

Star TV ile anlaşma yapıldı ve dizinin başrolünde ise Nilsu Berfin Aktaş’ın yer alacağı ortaya çıktı. Genç oyuncu en son Kuzey Yıldızı dizisinde Gökçe Mollaoğlu karakteri ile dikkat çeken oyuncu, ayrıca Ölüm Zamanı isimli dijital dizide de Dilara karakterini canlandırmıştı.

9 dizisi final yapan Star TV için hazırlanan sürpriz dizi ortaya çıktı! 9

Star TV’nin yeni sezonda farklı dizi çalışmaları da var ve projeler için hazırlıklar sürüyor. Yeni sezon için yeni yapımlardan bilgiler geldikçe sayfalarımızda okuyabilirsiniz.