Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisi büyük bir başarının daha sahibi oldu!

Kuzey Yıldızı dizisi büyük bir başarının daha sahibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Kuzay Yıldızı, 2019-2020 sezonunda başarılı projelerin arasında yer alıyor. Dizi şu ana kadar toplam 27 bölüm olarak ekranda kaldı ve her bölümü de ayrı bir ilgi gördü. Show TV’nin başarılı dizisinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin de performanslarının ayrıca uyumlarının çok iyi olduğunu söyleyebiliriz.

Ordu’da yapılan çekimler bir süredir koronavirüs salgını nedeniyle yapılmıyor. Tüm oyuncular evlerine çekildi ve kendilerine karantina altına aldılar. Geçtiğimiz Cumartesi günü dizinin elde kalan son stok bölümü yayınlandı ve izleyicilere bir süreliğine veda edildi.

Dizide çekimler ne zaman başlar, bu sezon yeni bölümler yayınlanır mı, şu aşamada kimsenin bilgisi yok. Ancak yapımın uzunca bir süre yeni bölümüyle ekranda olamayacağını değerlendirebiliriz. Kuzey Yıldızı dizisinin bir de büyük başarısından söz etmek lazım.

Youtube’da kanalın abone sayısının 1 milyonu geçmesi müthiş bir başarının da sonucu…27 Ağustos 2019 tarihinde youtube’da oluşturulan Kuzey Yıldızı resmi kanalı, an itibari ile 1 milyonun üzerinde kişiye ulaşmış durumda. Abone sayısının 1 milyon barajını geçmesi çok önemli bir gelişme. Ayrıca şu ana kadar yayınlanan videoların toplam 529 milyonun üzerinde görüntülenme elde etmesi de önemli bir veri.

Kuzey Yıldızı dizisi büyük bir başarının daha sahibi oldu! 7